GO UP

“Κλασική” Βιέννη (Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά – Φώτα 2026/27)

separator
Τιμή 825€ 5-ημέρες
Scroll down

“Κλασική” Βιέννη (Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά – Φώτα 2026/27)

825€ ανά άτομο

ΚΛΑΣΙΚΗ  ΒΙΕΝΝΗ  

Γιορτές στην πρωτεύουσα της Αυστρίας & Δώρο η εκδρομή στη πρωτεύουσα της Σλοβακίας

 23, 24/12/2026 (Χριστούγεννα)

28, 29/12/2026 (Πρωτοχρονιά)

02,03/01/2027 (Θεοφάνια)   

5 ΗΜΕΡΕΣ

“Τα Χριστούγεννα στη Βιέννη είναι μια μαγική εμπειρία. Περιπλανήσου στις χριστουγεννιάτικες αγορές με τα λαμπερά φώτα, τα χειροποίητα στολίδια και το άρωμα του ζεστού κρασιού. Ζήσε τη γοητεία της πόλης μέσα από συναυλίες κλασικής μουσικής και βόλτες στα αυτοκρατορικά παλάτια, όπως το μαγευτικό Schönbrunn. Απόλαυσε τη γευστική βιεννέζικη κουζίνα, με ζεστό apfelstrudel και παραδοσιακό schnitzel. Κατά την Πρωτοχρονιά, η Βιέννη λάμπει ακόμα περισσότερο, με εορταστικά πυροτεχνήματα και γιορτινή ατμόσφαιρα”

 

Με την πολυετή μας εμπειρία και εξειδίκευση μας στη Βιέννη, σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ποιότητα, την άνεση και τη φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια. Επιλέγουμε προσεκτικά ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών, που εξασφαλίζουν άνεση και φιλοξενία αντάξια των ημερών, ώστε να απολαύσετε τις γιορτές με στυλ και ξεκούραση.

Στο ταξίδι σας θα σας καθοδηγήσει η έμπειρη αρχηγός μας, με βαθιά γνώση και αγάπη για τη Βιέννη, η οποία δεν θα περιοριστεί σε μια τυπική ξενάγηση, αλλά θα σας αποκαλύψει ιστορίες, μυστικά και γωνιές που μόνο ένας αληθινός γνώστης μπορεί να μοιραστεί. Με την παρουσία της, κάθε περιήγηση μετατρέπεται σε μια ζωντανή εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

 

“Μαζί μας, η Βιέννη δεν είναι απλώς ένας προορισμός· είναι μια εμπειρία γεμάτη στιγμές που θα θυμάστε για πάντα”

 

Λίγα λόγια για την εκδρομή μας:

  • Διαμονή σε επιλεγμένα-σε εξαιρετική τοποθεσία ξενοδοχεία 4*/ 5* για την ποιοτική διαμονή σας.
  • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ καθημερινά
  • Δώρο η εκδρομή στην Αυτοκρατορική Μπρατισλάβα
  • Πολλές επιλογές ημερομηνιών, σε εξαιρετικές τιμές ,με ειδικά διαμορφωμένες πτήσεις .
  • Ελεύθερος χρόνος στην Βιέννη , γιατί αξίζει να ανακαλύψτε την πόλη ,με το καλύτερο βιοτικό επίπεδο στο κόσμο …

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Παιδί 2-12

σε τρίκλινο

Επιβ.

Μονοκλίνου

Πτήσεις

23,24/12 5-ημέρες (Χριστούγεννα)

Simms Design Hotel 4*

875€

830 €

+ 175 €

Charter Flight

ATH - BTS 06.00 – 07.25 BTS - ATH 23.30 – 00.55+1

23,24/12 5-ημέρες (Χριστούγεννα)

Arcotel Wimberger 4*sup

935€

820 €

+ 205 €

Charter Flight

ATH - BTS 06.00 – 07.25 BTS - ATH 23.30 – 00.55+1

23,24/12 5-ημέρες (Χριστούγεννα)

Hilton Vienna Park 5*

1105 €

990 €

+ 405 €

Charter Flight

ATH - BTS 06.00 – 07.25 BTS - ATH 23.30 – 00.55+1

28,29/12 5-ημέρες (Πρωτοχρονιά)

Simms Design Hotel 4*

875€

830 €

+275 €

Charter Flight

ATH - BTS 06.00 – 07.25 BTS - ATH 23.30 – 00.55+1

28,29/12 5-ημέρες (Πρωτοχρονιά)

Hilton Vienna Park 5*

1195 €

1020€

+595 €

Charter Flight

ATH - BTS 06.00 – 07.25 BTS - ATH 23.30 – 00.55+1

02,03/01 5-ημέρες (Θεοφάνια)

Simms Design Hotel 4*

825 €

780 €

+175 €

Charter Flight

ATH - BTS 06.00 – 07.25 BTS - ATH 23.30 – 00.55+1

02,03/01 5-ημέρες (Θεοφάνια)

Arcotel Wimberger 4*sup

885 €

770 €

+205 €

Charter Flight

ATH - BTS 06.00 – 07.25 BTS - ATH 23.30 – 00.55+1

02,03/01 5-ημέρες (Θεοφάνια)

Hilton Vienna Park 5*

1045 €

940 €

+405 €

Charter Flight

ATH - BTS 06.00 – 07.25 BTS - ATH 23.30 – 00.55+1

ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ,CHECKPOINTS,GO BOX , ΦΠΑ

Early booking τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.Έπειτα θα υπάρχει προσαύξηση  65€ κατ’ άτομο.

*Η Παιδική τιμή στο Hilton 5*,ισχύει για παιδία μέχρι και 16 ετών

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απ’ ευθείας ναυλωμένες πτήσεις της RYANAIR GROUP (Αθήνα – Μπρατισλάβα – Αθήνα)
  • Φόροι Αεροδρομίων,Checkpoints, GO BOX , ΦΠΑ
  • Χειραποσκευή 8kg & παραδοτέα βαλίτσα 20kg ανά άτομο
  • Μετακινήσεις, εκδρομές ,περιηγήσεις με πολυτελή  πούλμαν .
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Ξενάγηση πόλης με τοπικό ξεναγό .
  • Δώρο η εκδρομή στην Αυτοκρατορική Μπρατισλάβα .
  • Εκδρομή στα Βιενέζικα Δάση Μάγιερλινγκ και το κυνηγητικό καταφύγιο .
  • 4 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*/5* με μπουφέ πρωινό .
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης με την INTERAMERICAN.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Προαιρετική Eκδρομή στην κοιλάδα Μελκ και στην Πόλη του Κρεμς . 65€ ανά άτομο/Παιδική τιμή<12 ετών 40€.
  • Προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ 85€ ανά άτομο/Παιδική τιμή<12 ετών 60€. (Δήλωση συμμετοχής κατά την κράτηση)

*Η Παραπάνω τιμές , ισχύουν για min. συμμετοχών 28 άτομα . (Διαφοροποίηση των ατόμων, μπορεί να φέρει διαφοροποίηση των τιμών) 

  • Περιλαμβάνεται
    Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
    Διαμονή
    Μεταφορές
    Πρωινό
  • Δεν περιλαμβάνεται
    Γεύματα
    Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
    Προσωπικός Οδηγός
    Φόρος διαμονής
1
1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ- ΞΕΝΑΓΗΣΗ) «καλώς ήρθατε στη πόλη -σύμβολο των Χριστουγέννων»
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Βιέννη. Άφιξη και παραλαβή από τον συνοδό και το πούλμαν του γραφείου μας.  Θα αναχωρήσουμε για το κέντρο της  πρωτεύουσας της Αυστρίας. Θα περιηγηθούμε μέσα από το λεωφορείο ώστε να αποκτήσουμε μια πρώτη εικόνα της πόλης ξεκινώντας τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών, από τη  περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα  θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το Τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το νεοκλασικό Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο γοτθικού ρυθμού, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου. Έπειτα θα συνεχίσουμε για το κέντρο όπου  θα ξεκινήσουμε την περιπατητική μας ξενάγηση , θα δούμε την Ελληνική γειτονιά με την Εκκλησία της Αγίας Τριάδος, τον Άγιο Στέφανο, όπου θα  θαυμάσουμε την εξωτερική πρόσοψη, την Πλατεία Μάρκτ - Κρήνη αφιερωμένη στο Γάμο του  Ιωσήφ με την Μαρία, την Πλατεία Γκράμπεν με τον  μεγαλοπρεπή στύλο της Πανώλης ή αλλιώς στύλο της Αγίας Τριάδας.Η Βιέννη , πόλη της Κλασικής μουσικής μας προσφέρει την μοναδική ευκαιρία το βράδυ να παρακολουθήσουμε προαιρετικά ένα κοντσέρτο με επιλογή των πιο γνωστών έργων των Στράους και Μότσαρτ . Μεταφορά στο ξενοδοχείο για το check in .
2
2η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ «μουσεία , παλάτια αλλά και ζαχαροπλαστεία …»
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στην  όμορφη αυτή πόλη και  να απολαύσετε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά παλιά και διάσημα καφέ της πόλης π.χ. CENTRAL CAFE ή LATMAN CAFÉ. H  Βιέννη δεν είναι μόνο πολιτισμός και τέχνες αλλά θα βρείτε, όπως είναι λογικό, και αφθονία επιλογών για ψώνια και αγορές. Στη Βιέννη θα βρείτε τα κλασικά πολύ μεγάλα και σύγχρονα εμπορικά κέντρα ωστόσο, για μια πιο αυθεντική και μοναδική εμπειρία, μια επίσκεψη στην Mariahilfer Strasse είναι αναγκαία. Κατά κάποιους είναι ο μακρύτερος και πιο πολυσύχναστος εμπορικός δρόμος στην Ευρώπη. Υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα και γκαλερί με αντίκες σε όλη την πόλη, καθώς και υπαίθριες αγορές. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο από τα φημισμένα και πλούσια μουσεία της Βιέννης, όπως το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το μουσείο Ιστορίας της Τέχνης, το παλάτι Belvedere που φιλοξενεί τον διάσημο πίνακα ‘’ Το φιλί ‘’ του Κλίμτ.. Εναλλακτικά , μπορείτε να μας ακολουθήσετε σε μία προαιρετική εκδρομή στην εκθαμβωτική κοιλάδα του Μελκ και στην Ιστορική πόλη του Κρεμς : Αναχωρούμε από τη Βιέννη και ακολουθούμε τις όχθες του Δούναβη μέσα από μία από τις ομορφότερες κοιλάδες της Αυστρίας. Η Κοιλάδα Βαχάου, Μνημείο UNESCO, απλώνεται μπροστά μας με τους αμπελώνες να καλύπτουν τις απότομες πλαγιές του ποταμού και τα μεσαιωνικά χωριουδάκια να αντικατοπτρίζονται στα νερά του. Πρώτος σταθμός το Μελκ – εδώ, πάνω σε βράχο που δεσπόζει στον Δούναβη, το Αββαείο Μπένεντικτ υψώνεται επιβλητικό, ένα από τα ομορφότερα Μπαρόκ συγκροτήματα της Ευρώπης. Απολαμβάνουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στην ατμοσφαιρική παλιά πόλη και καφέ με θέα τον ποταμό. Συνεχίζουμε για τον Κρεμς, την πολιτιστική πρωτεύουσα της Κοιλάδας Βαχάου .Η Παλιά Πόλη με τα μεσαιωνικά σπίτια, τα πλακόστρωτα σοκάκια και τα παραδοσιακά Heuriger (κρασοχώρια) μας αποκαλύπτουν έναν από τους πιο αυθεντικούς προορισμούς της Αυστρίας. Ελεύθερος χρόνος για εξερεύνηση και επιστροφή στη Βιέννη.  
3
3η ημέρα: BIENNH – ( ΣAΛTΣMΠOYPΓK ) «στους ήχους της πόλης του Μότσαρτ …»
Πρωινό και η ημέρα σας ελεύθερη. Εμείς σας προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή στο αυτοκρατορικό Σάλτσμπουργκ . Mετά από μία θαυμάσια διαδρομή, τμήμα της οποίας διέρχεται από την εντυπωσιακή περιοχή των Λιμνών του Salzkammergut, θα φτάσουμε στη γενέτειρα του Mότσαρτ. Eδώ θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Mίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης θα δούμε το σπίτι του Mότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Kαθεδρικό Nαό της πόλης και το Aββαείο του Aγ. Πέτρου. Xρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
4
4η ημέρα: BIENNH – BIENNH – MAΓIEPΛINΓK – MΠANTEN «στην εξοχή, της καλύτερης πόλης για να ζει κανείς …»
Πρωινό και αναχώρηση για τα  περίχωρα της Bιέννης, το περίφημο Bιεννέζικο Δάσος. Eκεί στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Aψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Pοδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα. Kατόπιν θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Xαϊλιγκενκρόιτς και τέλος θα κλείσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη και γνωριμία της γνωστής λουτρόπολης Mπάντεν. Μία πανέμορφη πόλη-SPA γεμάτη με επαύλεις εστεμμένων. Στο Μπάντεν υπάρχουν 13 θερμές πηγές και στη γύρω περιοχή απλώνονται 120 αμπελώνες! Ανάμεσα στα αξιοθέατα της πόλης είναι ο γοτθικός ναός και το παλιό δημαρχείο στο οποίο φυλάσσεται πλούσιο αρχειακό υλικό. Επιστροφή στην Βιέννη.
5
5η ημέρα: BIENNH – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΑΘΗΝΑ « Αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Σλοβακίας »
Πρωινό και ετοιμαζόμαστε για check out από το ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για την τελευταία βόλτα στην Πόλη της Βιέννης έως την ώρα που θα συναντηθείτε με την αρχηγό σας για την μετάβασή μας στην Βασιλική Μπρατισλάβα , την πρωτεύουσα της Σλοβακίας , περιήγηση στο κέντρο , ελεύθερος χρόνος και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.