Ρώμη - Αιώνια Πόλη - Zorpidis travel services
facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

SMART BUY
ΑΠΟ 275€

Ρώμη - Αιώνια Πόλη

⭐ Book Now! Αναχώρηση 26/10

4 Ημέρες Αεροπορικώς
Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη-Κολοσσαίο

Ρώμη-Κολοσσαίο

Ρώμη-Φοντάνα Ντι Τρέβι

Ρώμη-Φοντάνα Ντι Τρέβι

Ρώμη

Ρώμη

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Βασιλική του Αγίου Πέτρου

Βασιλική του Αγίου Πέτρου

Βασιλική του Αγίου Πέτρου

Βασιλική του Αγίου Πέτρου

Βασιλική του Αγίου Πέτρου

Βασιλική του Αγίου Πέτρου

Βατικανό

Βατικανό

Μουσεία Βατικανού

Μουσεία Βατικανού

Βιβλιοθήκη Βατικανού

Βιβλιοθήκη Βατικανού

Βατικανό

Βατικανό

Ρώμη
Ρώμη
Ρώμη
Ρώμη-Κολοσσαίο
Ρώμη-Φοντάνα Ντι Τρέβι
Ρώμη
Φλωρεντία
Φλωρεντία
Φλωρεντία
Φλωρεντία
Βασιλική του Αγίου Πέτρου
Βασιλική του Αγίου Πέτρου
Βασιλική του Αγίου Πέτρου
Βατικανό
Μουσεία Βατικανού
Βιβλιοθήκη Βατικανού
Βατικανό
Special Offer / Early booking
τελική τιμή 450€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο -περιορισμένες θέσεις !
κλείστε τώρα την προσφορά !

1η Μέρα | Αθήνα – Πτήση για Ρώμη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στο αεροσκάφος για την απευθείας πτήση στη Ρώμη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια.
 

2η Μέρα | Ρώμη – Πανοραμική ξενάγηση πόλης

Πρωινό και άμεσα ξεκινάμε την πανοραμική  περιήγηση της πόλης.  Διασχίζοντας την Αππία οδός θα δούμε τα πιο διάσημα Λουτρά (Θέρμες) του αυτοκράτορα Καρακάλλα που λειτουργούσαν πάνω από 300 χρόνια, πριν καταλήξουμε στο πιο αντιπροσωπευτικό κτίριο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, το επιβλητικό Κολοσσαίο & την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Στη συνέχεια, θα θαυμάσουμε τη ρωμαϊκή αγορά που ήταν η καρδιά της αρχαίας Ρώμης και το κέντρο εξουσίας της αυτοκρατορίας. Σήμερα, αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ευρώπης. Στην PiazzaVenezia θα σας εντυπωσιάσει το ογκώδες μνημείο αφιερωμένο στον VittorioEmanuele II, τον πρώτο βασιλιά της σύγχρονης ενωμένης Ιταλίας. Το μνημείο περιέχει τον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη με την αιώνια φλόγα, χτισμένο κάτω από το άγαλμα της Ιταλίας μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Βρίσκεται μπροστά από τον λόφο του Καπιτωλίου, τον πιο σημαντικό από τους επτά ιστορικούς λόφους που ήταν χτισμένη η αρχαία πόλη. Θα δούμε επίσης την πλατεία με τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο του Ραμσή ΙΙ, το οποίο αρχικά βρισκόταν στο CircusMaximus.  Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Για όσους το επιθυμούν σας προτείνουμε μια προαιρετική νυχτερινή περιήγηση στα φωταγωγημένα αξιοθέατα της Ρώμης, για να την δείτε όπως της αξίζει με φωτισμούς και χρώματα που θα σας μείνουν αξέχαστα. Θα διασχίσουμε τη ViaVeneto με τα φημισμένα καφέ και ξενοδοχεία, σύμβολο της dolce vita της Ιταλιας, την κρήνη του Τρίτωνα, θα ανέβουμε έναν από τους 7 μυθικούς λόφους, τον Κυρηνάλιο, όπου δεσπόζει το προεδρικό μέγαρο και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην PiazzaVenezia, το κέντρο της Ρώμης με το μοναδικά φωτισμένο μνημείο ενώσεως της Ιταλίας. Θα περάσουμε από το μεγαλύτερο ρωμαϊκό αμφιθέατρο, το φωταγωγημένο Κολοσσαίο και τέλος θα κάνουμε στάση στην περιοχή Trastevere, μια από τις πιο γραφικές και κοσμοπολίτικες γειτονιές της Ρώμης για ένα ποτό δίπλα στις όχθες του Τίβερη ποταμού. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια ελεύθεροι στο ιστορικό κέντρο της πόλης . Το βράδυ σας προτείνουμε επίσκεψη στη πλατεία Ναβόνα με τη πιάτσα ζωγράφων και τα πολλά εστιατόρια .
 

3η Μέρα | Ρώμη - Περιπατητική ξενάγηση πόλης

Πρωινό στο ξενοδοχείο και  ξεκινάμε την περιπατητική  ξενάγηση  μας με τη διάσημη Φοντάνα Ντι Τρέβι όπου μπορούμε να ρίξουμε ένα νόμισμα κάνοντας μια ευχή, που κατά την παράδοση θα μας φέρει ξανά στη Ρώμη. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται η διάσημη Πίατσα Ντι Σπάνια , που γίνονται οι περίφημες επιδείξεις μόδας. Ακολουθεί ένα από τα πιο όμορφα και γοητευτικά αξιοθέατα στη Ρώμη, το Πάνθεον , ένα παγανιστικό ναό μεγαλύτερο των  2000 ετών, αφιερωμένο σε όλους τους θεούς,  τόσο καλοδιατηρημένο που θεωρείται ακόμα και σήμερα, ένα από τα πιο σημαντικά αρχιτεκτονικά κτήρια του Δυτικού κόσμου. Στη συνέχεια θα δούμε το Παλάτσο Μοντετσιτόριο ή αλλιώς το κοινοβούλιο της Ρώμης όπου βρίσκεται και η αυθεντική στήλη του Αδριανού. Έπειτα θα περάσουμε από την όμορφη και γοητευτική πλατεία Navona που είναι γεμάτη με εστιατόρια και υπαίθριους ζωγράφους. Αυτή ήταν η θέση των αθλητικών εκδηλώσεων κατά τον 1ο αιώνα μ.Χ. Στην πλατεία θα θαυμάσουμε τις τρεις Κρήνες με πιο εντυπωσιακή την περίφημη Κρήνη του Μπερνίνι, των τεσσάρων ποταμών με καθένα από τα αγάλματα να αντιπροσωπεύουν ένα ποτάμι από διαφορετική Ήπειρο. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης και ελεύθερη επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
 

4η Μέρα | Ρώμη - Ξενάγηση στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου και τα Μουσεία Βατικανού - Πτήση επιστροφής

Πρωινό και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού (προαιρετικά). Θα ξεκινήσουμε με την  Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, που θα μας εντυπωσιάσει με τον πλούτο και την επιβλητικότητά της. Μεταξύ άλλων, θα δούμε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και τον τεράστιο μπρούτζινο άμβωνα που δεσπόζει πάνω από τον Παπικό Βωμό έργο του Μπερνίνι. Έπειτα θα ξεναγηθούμε στα μουσεία του Βατικανού , που ανήκουν στα σημαντικότερα του κόσμου . Θα θαυμάσουμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών και των παπύρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στη διάσημη Καπέλα Σιστίνα (Capella Sistina), το παρεκκλήσι του Αποστολικού Παλατιού, της κατοικίας του Πάπα της Καθολικής Εκκλησίας, του οποίου η οροφή ζωγραφίστηκε από τον Μιχαήλ Άγγελο (Michelangelo). Στην συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής.
 
Σημείωση:  Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια μετ'επιστροφής με Ryanair. Τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν
 • Σακίδιο έως 10kg ανά άτομο με διαστάσεις 40x20x25εκ
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στo ξενοδοχείo όπως αναφέρεται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
 • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
Δεν Περιλαμβάνονται :
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχείο 4-6€ κατά διανυκτέρευση ανά άτομο.
 • Check points: 25€(ανά άτομο -πληρωτέα πριν την αναχώρηση ) 
 • Φόροι αεροδρομίου, ΦΠΑ και άλλοι φόροι: 225€.(ανά άτομο -πληρωτέα πριν την αναχώρηση ) 
 • Δυνατότητα προσθήκης χειραποσκευής μέχρι 10 κιλά (55x40x20εκ) +45€
 • Δυνατότητα προσθήκης αποσκευής μέχρι 20 κιλά +90€
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Βατικανό με μεταφορά 45€, παιδικό 35€
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδίου λόγω ασθένειας COVID19 (επιστροφή έως 70% της αξίας εκδρομής) και κάλυψη όλων των εξόδων διαμονής και επιστροφής σε περίπτωση παραμονής στο προορισμό λόγω θετικού test . ( 20€ κατά άτομο )
 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :
 • Η σειρά εκτέλεσης του προγράμματος είναι ενδεικτική και υπόκειται σε αλλαγές λόγω ωρών πτήσεων, αργιών, κ.λ.
 • Αλλαγές ονομάτων και συμμετοχών έως και 15 μέρες πριν την αναχώρηση είναι δωρεάν ( έπειτα χρέωση 50€ εκ των όρων της αεροπορικής εταιρίας ).
Η τιμή early booking ισχύει για κρατήσεις με προκαταβολή έως 3/10 .Έπειτα ισχύουν οι κανονικές τιμές. 
 
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ EARLY BOOKING ΤΙΜΗ
ΚΑΤΑ
ΑΤΟΜΟ
ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ-
ΚΛΙΝΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064