Κοστιέρα Αμαλφιτάνα - Ρώμη! Special Offer 2,9,16,23/7 - Zorpidis travel services
facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

SMART BUY
ΑΠΟ 315€

Κοστιέρα Αμαλφιτάνα - Ρώμη! Special Offer 2,9,16,23/7

Νάπολη – Αμάλφι -Ποζιτάνο – Κάπρι – Ρώμη -Βατικανό

5 Ημέρες Αεροπορικώς
Αμάλφι

Αμάλφι

Αμάλφι

Αμάλφι

Αμάλφι

Αμάλφι

Αμάλφι

Αμάλφι

Αμάλφι

Αμάλφι

Νάπολη

Νάπολη

Νάπολη

Νάπολη

Νάπολη

Νάπολη

Αμάλφι
Αμάλφι
Αμάλφι
Αμάλφι
Αμάλφι
Νάπολη
Νάπολη
Νάπολη
  Ζήστε την εμπερία ενός μοναδικού ταξιδιού με  τελική τιμή 575€ το άτομο σε δίκλινο !  Η early booking offer έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα .

1η Μέρα | Αθήνα – Πτήση για Ρώμη – Περιήγηση της πόλης – Νάπολη.

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Ρώμη. Στο αεροδρόμιο  θα μας περιμένει το λεωφορείο μας με το οποίο θα κατευθυνθούμε στο κέντρο της πόλης. Άφιξη και θα επισκεφτούμε το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου. Στη συνέχεια, θα θαυμάσουμε τη ρωμαϊκή αγορά που ήταν η καρδιά της αρχαίας Ρώμης και το κέντρο εξουσίας της αυτοκρατορίας. Σήμερα, αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ευρώπης. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Καπιτώλιο και θα καταλήξουμε στην πλατεία Τραβέστερε που την αποκαλούν ‘’Η κουλτουριάρικη γειτονιά της Ρώμης’’ που όπως λένε οι ντόπιοι κατοικούν οι αυθεντικοί ΄΄Ρωμαίοι΄΄ . Στην πλατεία θα θαυμάσουμε την Βασιλική της Σάντα Μαρία Τραστέβερε που είναι από τις παλαιότερες εκκλησίες της Ρώμης.  Χρόνος για γεύμα και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Νάπολη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Αργά το απόγευμα ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη. Το παλάτσο Ρεάλε, το Τεάτρο Σαν Κάρλο, η καλύτερη Όπερα στην Ιταλία μετά του Μιλάνο, το Πάνθεον, η Γκαλέρια Ουμπέρτο, το παλιό και το νέο Κάστρο, και βέβαια η παραλία Σάντα Λουτσία, είναι κάποια από τα αξιοθέατα της πόλης που θα δούμε. 
 

2η Μέρα | Νάπολη -Κρουαζιέρα Αμάλφι & Ποζιτάνο.

Πρωινό και  ελεύθερη ημέρα στη Νάπολη ή   αναχώρηση για το Σαλέρνο όπου θα πάρουμε το ταχύπλοο για την κρουαζιέρα μας στο Τυρρηνικό Πέλαγος. Πρώτη μας στάση το Αμάλφι, χτισμένο στον μυχό του ομώνυμου κόλπου στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, μία από τις πλέον συγκλονιστικές ακτές της Ευρώπης. Στην περιπατητική μας περιήγηση θα δούμε τα αρχοντικά σπίτια και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα με βυζαντινά, αραβικά και γοτθικά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Ελεύθερος χρόνος και έπειτα θα επισκεφτούμε το γραφικό Ποζιτάνο, ένας οικισμός-βεράντα στο απέραντο γαλάζιο, χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα στενά καλντερίμια του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
 

3η Μέρα | Νάπολη – Κρουαζιέρα στο Κάπρι – Ρώμη (Πιάτσα Ναβόνα).

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Νωρίς το πρωί θα πάρουμε το ταχύπλοο  για το μαγευτικό νησί Κάπρι, που με τις ρωμαϊκές επαύλεις, τα αγάλματα, τα λουτρά, τις εκκλησίες, τις κρεμαστές σκάλες που καταλήγουν στη θάλασσα μέσα σε μια οργιώδη και πολύχρωμη μεσογειακή βλάστηση, θυμίζει σκηνικό άλλης εποχής. Προτείνουμε επίσης και μια επίσκεψη στη Γαλάζια Σπηλιά. Ελεύθερος χρόνος και έπειτα αναχώρηση για την Ρώμη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης με την βοήθεια του αρχηγού μας όπου θα δούμε την όμορφη και γοητευτική πλατεία Navona που είναι γεμάτη με εστιατόρια και υπαίθριους ζωγράφους. Δείπνο την πανέμορφη πόλη της Ρώμη και έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
 

4η Μέρα | Ρώμη – Πανοραμική ξενάγηση πόλης ( Αρχαίο Ιππόδρομο -Κολοσσαίο - Καπιτώλιο - Piazza Venezia) – Περιπατητική ξενάγηση πόλης ( Fontana Di Trevi, Piazza si Spagna, Κοινοβούλιο, Στήλη Ανδριανού, Πάνθεον, Piazza Navona).

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγηση της πόλης από το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου. Στη συνέχεια, θα θαυμάσουμε τη ρωμαϊκή αγορά που ήταν η καρδιά της αρχαίας Ρώμης και το κέντρο εξουσίας της αυτοκρατορίας. Σήμερα, αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ευρώπης. Στην Piazza Venezia θα σας εντυπωσιάσει το ογκώδες μνημείο αφιερωμένο στον Vittorio Emanuele II, τον πρώτο βασιλιά της σύγχρονης ενωμένης Ιταλίας. Το μνημείο περιέχει τον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη με την αιώνια φλόγα, χτισμένο κάτω από το άγαλμα της Ιταλίας μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Βρίσκεται μπροστά από τον λόφο του Καπιτωλίου, τον πιο σημαντικό από τους επτά ιστορικούς λόφους που ήταν χτισμένη η αρχαία πόλη. Θα δούμε επίσης την πλατεία με τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο του Ραμσή ΙΙ, το οποίο αρχικά βρισκόταν στο Circus Maximus. Στην πλατεία βρίσκεται και η περίφημη εκκλησία Santa Maria den Popolo, η οποία ανακατασκευάστηκε από Baccio Pontelli και Andrea Bregno τον 15ο αιώνα και πρόσοψη τροποποιήθηκε από Bernini τον 17ο αιώνα. Η εκκλησία περιέχει τις καμβάδες Cerasi Chapel of Caravaggio (Σταύρωση του Αγίου Πέτρου και την ανασυγκρότηση του Αγίου Παύλου). Η Chigi Chapel σχεδιάστηκε από τον Raphael και έχει γλυπτά από Bernini και Lorenzetto - ο θόλος είναι διακοσμημένο με ψηφιδωτά Ραφαήλ. Ελεύθερος χρόνος. Ακολούθως, ξεκινάμε την περιπατητική  περιήγησή μας με τη διάσημη Φοντάνα Ντι Τρέβι όπου μπορούμε να ρίξουμε ένα νόμισμα κάνοντας μια ευχή, που κατά την παράδοση θα μας φέρει ξανά στη Ρώμη. Λίγο πιο πέρα βρίσκονται τα διάσημα ισπανικά σκαλιά (Πιάτσα ντι Σπάνια), όπου γίνονται οι περίφημες επιδείξεις μόδας. Ακολουθεί ένα από τα πιο όμορφα και γοητευτικά αξιοθέατα στη Ρώμη, το Πάνθεον , ένα ναό 2000 ετών, αφιερωμένο σε όλους τους θεούς,  τόσο καλοδιατηρημένο που θεωρείται ακόμα και σήμερα, ένα από τα πιο σημαντικά αρχιτεκτονικά κτήρια του Δυτικού κόσμου. Στη συνέχεια θα δούμε το Παλάτσο Μοντετσιτόριο ή αλλιώς το κοινοβούλιο της Ρώμης όπου βρίσκεται και η αυθεντική στήλη του Αδριανού. Έπειτα θα περάσουμε από την όμορφη και γοητευτική πλατεία Navona που είναι γεμάτη με εστιατόρια και υπαίθριους ζωγράφους. Αυτή ήταν η θέση των αθλητικών εκδηλώσεων κατά τον 1ο αιώνα μ.Χ. Στην πλατεία θα θαυμάσουμε τις τρεις Κρήνες με πιο εντυπωσιακή την περίφημη Κρήνη του Μπερνίνι, των τεσσάρων ποταμών με καθένα από τα αγάλματα να αντιπροσωπεύουν ένα ποτάμι από διαφορετική ήπειρο. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης και στην συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.
 

5η Μέρα | Ρώμη – Άγιος Πέτρος – Μουσεία του Βατικανού – Προαιρετική εκδρομή στο Τίβολι - Πτήση επιστροφής.

Πρωινό και έπειτα θα επισκεφτούμε το ανεξάρτητο κράτος του Βατικανού, για να ξεναγηθούμε στα μουσεία του , που ανήκουν στα σημαντικότερα του κόσμου (εισιτήριο εισόδου, ξεναγός και ακουστικά 30€). Θα θαυμάσουμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών και των παπύρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στη διάσημη Καπέλα Σιστίνα (Capella Sistina), το παρεκκλήσι του Αποστολικού Παλατιού, της κατοικίας του Πάπα της Καθολικής Εκκλησίας, του οποίου η οροφή ζωγραφίστηκε από τον Μιχαήλ Άγγελο (Michelangelo). Μετά θα περάσουμε στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, που θα μας εντυπωσιάσει με τον πλούτο και την επιβλητικότητά της. Μεταξύ άλλων, θα δούμε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και τον τεράστιο μπρούτζινο άμβωνα που δεσπόζει πάνω από τον Παπικό Βωμό έργο του Μπερνίνι. Χρόνος ελεύθερος. Σας προτείνουμε μια εκδρομή στο πανέμορφο Τίβολι όπου θα θαυμάσουμε τους παγκοσμίως γνωστούς κήπους και τη βίλα του Καρδινάλιου Εστέ, που χτίστηκαν το 16ο αιώνα και διαθέτουν 100 κρήνες. Ακόμη, θα δούμε και την εξοχική κατοικία του αυτοκράτορα Αδριανού ( 2ος αιώνας μ.Χ) που διαθέτει ένα μεγάλο υπαίθριο μουσείο ανακατασκευών των αγαπημένων κτιρίων του αυτοκράτορα. Χρόνος ελεύθερος για φωτογραφίες. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο από όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής.
 
Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα 

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής με  ITA Airlines  Αθήνα – Ρώμη  -   Αθήνα (ex Alitalia )
 • Τα αεροπορικά εισιτήρια περιλαμβάνουν  παραδοτέα βαλίτσα 20 kq .
 • Δύο   (02) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Holiday Inn Naples 4* στη Νάπολη
 • Δυο  ( 02 ) διανυκτερεύσεις στα προτεινόμενα ξενοδοχεία στη Ρώμη
 • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
 
Δεν Περιλαμβάνονται :
 • Φόροι αεροδρομίου, ΦΠΑ και άλλοι φόροι:225 €. πληρωτέα στο γραφείο
 • Check points: 35€ πληρωτέα στο γραφείο
 • Κρουαζιέρα Αμάλφι & Ποζιτάνο 45€(περιλαμβάνει τη μεταφορά στο λιμάνι )
 • Βατικανό εισιτήριο εισόδου, ξεναγός και ακουστικά 30 € (δήλωση συμμετοχής με τη κράτηση λόγω αυξημένης πληρότητας ) παιδί έως 12ετών  20€
 • Εκδρομή στο Τιβολι 35€ ενήλικας 25€ παιδική τιμή (προαιρετικά )
 • Ταχύπλοο για Κάπρι 45€ (περιλαμβάνει τη μεταφορά στο λιμάνι )
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία 
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19 (επιστροφή όλου του ποσού της εκδρομής) και κάλυψη όλων των εξόδων διαμονής και επιστροφής σε περίπτωση παραμονής στο προορισμό λόγω θετικού test . ( 20€ κατά άτομο )
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ EARLY BOOKING ΤΙΜΗ
ΚΑΤΑ
ΑΤΟΜΟ
ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ-
ΚΛΙΝΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064