Παρίσι – Disneyland Summer Special Offer ! SOLD OUT - Zorpidis travel services
facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

SMART BUY
ΑΠΟ 499€

Παρίσι – Disneyland Summer Special Offer ! SOLD OUT

Παρίσι - Λούβρο - Disneyland - Νορμανδία - Κάστρα Λίγηρα - Πλατεία Βαστίλης - Μάρε

6 Ημέρες Αεροπορικώς
Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Παρίσι

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Λούβρο

Βερσαλλίες

Βερσαλλίες

Βερσαλλίες

Βερσαλλίες

Βερσαλλίες

Βερσαλλίες

Βερσαλλίες

Βερσαλλίες

Βερσαλλίες

Βερσαλλίες

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Disneyland

Παρίσι
Παρίσι
Παρίσι
Παρίσι
Παρίσι
Παρίσι
Παρίσι
Παρίσι
Παρίσι
Παρίσι
Παρίσι
Παρίσι
Παρίσι
Λούβρο
Λούβρο
Λούβρο
Λούβρο
Λούβρο
Λούβρο
Λούβρο
Λούβρο
Βερσαλλίες
Βερσαλλίες
Βερσαλλίες
Βερσαλλίες
Βερσαλλίες
Disneyland
Disneyland
Disneyland
Disneyland
Disneyland
Disneyland
Disneyland
Disneyland

1η μέρα : ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ - BY NIGHT ( Μονμάρτη - κρουαζιέρα Σηκουάνα )

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο  και απευθείας πτήση για το κοσμοπολίτικο Παρίσι. Μετά από ολιγόωρη πτήση, άφιξη στην πόλη του φωτός. Στη διαδρομή μας για το ξενοδοχείο, θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε από την μοναδική Αψίδα του Θριάμβου, σύμβολο της περιόδου του Μεγάλου Ναπολέοντα, η οποία και είναι αφετηρία των μεγάλων λεωφόρων της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Trocadero, ένα εκπληκτικό μπαλκόνι με μοναδική θέα στο Πύργο του Άιφελ . Στο χώρο αυτό, φωτογραφίζονται όλοι οι επισκέπτες με φόντο τον μοναδικό Eiffel, ενώ την ίδια στιγμή τοπικοί καλλιτέχνες και μουσικοί προσφέρουν οπτικά και μουσικά θεάματα στους τουρίστες .  Πολύ κοντά, στους κήπους του Trocadero, ακριβώς απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ, το Aquarium de Paris φιλοξενεί 43 ενυδρεία με περισσότερα από 10.000 ψάρια, συμπεριλαμβανομένων 25 καρχαριών, με την πισίνα αφής, τα δύο σινεμά, τα ποικίλα θεάματα που μπορείτε να επισκεφτείτε στον ελεύθερο χρόνο σας. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας σας προτείνουμε, προαιρετική περιήγηση στο φωταγωγημένο Παρίσι. Θα επισκεφθούμε το ψηλότερο φυσικό σημείο της πόλης, το λόφο της Μονμάρτης, όπου κυριαρχεί η Βασιλική Sacre Coeur (Ιερής Καρδιάς) με την καταπληκτική θέα, η πλατεία των υπαίθριων ζωγράφων και η οικεία του Σαλβαδόρ Νταλί. Χρόνος στη διάθεσή σας για βόλτα στα γραφικά παριζιάνικα μαγαζάκια της πλατείας. Στη συνέχεια θα  γνωρίσετε το Παρίσι από μια διαφορετική όψη, την μοναδική οπτική γωνία που μας προσφέρει μια κρουαζιέρα με τα  ‘’bateaux mouches ‘’ στα φωτισμένα ιστορικά κτίρια του Παρισιού (κρουαζιέρα στο Σηκουάνα).
 
 

2η μέρα : ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΥΒΡΟ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό και μεταφορά στο πιο λαμπρό μουσείο του κόσμου, το  ανάκτορο του Λούβρου. Θα εντυπωσιαστούμε από την είσοδό του την ογκώδη πυραμίδα από γυαλί που κατασκευάστηκε το 1989 με σκοπό του διάσημου αρχιτέκτονα Pei να εισχωρεί το φως του ήλιου μέχρι το υπόγειο. Στην ξενάγησή μας θα θαυμάσουμε παγκόσμια αριστουργήματα τέχνης, στο τμήμα αρχαιοτήτων ελληνικών και ρωμαϊκών, υπάρχουν πάνω από 300 ελληνικά αρχαία έργα τέχνης, εκεί σε προνομιακή θέση στην κορυφή μιας σκάλας θα θαυμάσουμε την Νίκη της Σαμοθράκης, στη συνέχεια την Αφροδίτη της Μήλου, τον «Ηρακλή και ο ταύρος της Κρήτης» (από το ναό του Δία στην Ολυμπία), τις Εργαστίνες και την Κενταυρομαχία (τμήματα του Παρθενώνα). Τα δύο περίφημα γλυπτά του Μιχαήλ Αγγελου «Ο Θνήσκων» και «Ο Επαναστατημένος» Σκλάβος. Επίσης θα δούμε από κοντά την αινιγματική Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, το πρώτο έργο τέχνης μου μπήκε στα ανάκτορα τον 16ο αιώνα και σήμερα ο ακριβότερος πίνακας του κόσμου, καθώς και τον πίνακα «Η Σχεδία της Μέδουσας» του Ζαν Λουι Τεοντόρ και τον υπέροχο πίνακα «Η στέψη του Ναπολέοντα και της Ιωσηφίνας» του Νταβίντ και πολλούς ακόμη πολύτιμους πίνακες Ιταλικής, Γαλλικής και Φλαμανδικής σχολής κα.  Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας θαυμζοντας τα κοσμοπολίτικα Ηλύσια πεδία, το Γκραντ και το Πετί Παλαί χτισμένα ταυτόχρονα με την εντυπωσιακή γέφυρα του Τσάρου Αλεξάνδρου του 3ου, την πλατεία Ομονοίας, την Όπερα Γκαρνιέ, ένα ακόμη εντυπωσιακό κτίριο, όπου θα δούμε την ξεχωριστή βασιλική είσοδο και τις προτομές των μεγάλων μουσικοσυνθετών, όπως του Μότσαρτ και του Μπετόβεν, την πολυτελή πλατεία Βαν Ντομ με την στήλη του Ναπολέοντα, την γέφυρα των ερωτευμένων (Πον Ντες Αρ), όπου οι ερωτευμένοι για να κλειδώσουν την αγάπη τους πετάνε το κλειδί στα νερά του Σηκουάνα και το νησάκι Ιλ Ντε Λα Σιτέ. Θα καταλήξουμε στους κήπους του Λουξεμβούργου με το ομώνυμο παλάτι κτισμένο κατά παραγγελία της Μαρίας των Μεδίκων, το πανεπιστήμιο της Σορβόννης και θα καταλήξουμε στην Παναγία των Παρισίων, η οποία αποτελεί την πιο γνωστή εκκλησία γοτθικού ρυθμού παγκοσμίως και θα θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική της με τις εντυπωσιακές αντηρίδες και τα τεράστια Βιτρό. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στο μοναδικό αρχιτεκτονικό κόσμημα της πόλης, το πύργο του Eiffel.Ελεύθερος χρόνος για καφέ και γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στο Παρίσι που ποτέ δεν κοιμάται .....
 

3η μέρα : ΠΑΡΙΣΙ – ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ (240 χλμ.) (προαιρετική)

Πρωινό και αναχώρηση για την προαιρετική ημερήσια μας εκδρομή υπέροχη Νορμανδία. Πρώτος μας σταθμός η παραμυθένια Ντωβίλ, παλιό αριστοκρατικό θέρετρο όπου σώζονται εξαίσια σπίτια. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και απολαύστε την μεσαιωνική ατμόσφαιρα. Επόμενη στάση στο γραφικό ψαροχώρι Τρουβίλ με τα παλιρροιακά φαινόμενα. Συνεχίζοντας το σημερινό μας οδοιπορικό φθάνουμε στην πανέμορφη Ονφλέρ. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τις ομορφιές της Γαλλικής υπαίθρου. Επιστροφή στο Παρίσι. Για το βράδυ, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε (προαιρετικά) ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα σε κάποιο από τα πολύ γνωστά καμπαρέ του Παρισιού Λίντο ή Μουλέν Ρουζ.
 
 

4η μέρα : ΠΑΡΙΣΙ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ (230 χλμ.) (προαιρετική)

Πρωινό και ολοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη κοιλάδα του Λίγηρα, του μεγαλύτερου ποταμού της Γαλλίας, οπού βρίσκονται σύνολο γαλλικών κάστρων, λόγο της συγκέντρωσης των εντυπωσιακών μνημείων αυτή η περιοχή έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Πρώτος μας σταθμός και επίσκεψη στο πιο μεγάλο κάστρο του Λίγηρα, το Σαμπόρ (16ος αι.) εδώ μεταφέρθηκαν για ασφάλεια από το Λούβρο σπουδαία έργα τέχνης όπως και η Μονα Λιζα του Da Vinci και κρύφτηκαν στα υπόγεια του κάστρου στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη Αμπουάζ, όπου θα επισκεφθούμε το ομώνυμο κάστρο αναγεννησιακού ρυθμού (15ος αι.) εδώ θα δούμε και το παρεκκλήσι του Saint Hubert  όπου βρίσκεται ο τάφος του Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο οποίος άφησε εδώ την τελευταία του πνοή το 1519. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας και επιστροφή αργά το απόγευμα στο Παρίσι.
 

5η μέρα : ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND (43 χλμ.)

Πρωινό και  αναχώρηση για τη μαγική Disneyland. Εδώ θα ζήσετε σαν παιδιά στη χώρα του παραμυθιού μαζί με τους ήρωες του Walt Disney, δοκιμάστε μία “πτήση στο διάστημα” με το γνωστό Star Tour, δείτε τον Πήτερ Πάν, τον Πινόκιο, την Χιονάτη, τον Mικυ Μαους και τον Ντοναλντ με τις παρέες τους,  τον πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, τον Μικρόκοσμο, την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, με τα ποταμόπλοια, περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς, το νησί των πειρατών, το Βουνό των Κεραυνών, ανεβείτε στα περίφημα Carousel και απολαύστε τις βόλτες σας στην Main Street με τα πολλά καταστήματα. Αργά το απόγευμα μη χάσετε το μοναδικό  σόου βεγγαλικών Dreams: Η μαγεία της ημέρας ολοκληρώνεται με ένα σόου που λαμβάνει χώρα στο κεντρικό παλάτι της Ωραίας Κοιμωμένης, το οποίο κυριολεκτικά θα σας θαμπώσει. Το εκθαμβωτικό θέαμα αφήνει τους μεγάλους με το στόμα ανοιχτό, ενώ τα πιτσιρίκια δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους, χοροπηδούν, χτυπούν παλαμάκια και γελούν συγκλονισμένα!   Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
 

6η μέρα : ΠΑΡΙΣΙ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ - ΜΑΡΕ - PLACE DES VOSGES - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας με τις αποσκευές μας (εφόσον το επιτρέπει η ώρα πτήσης μας) για την πιο “Παριζιανικη¨ περιπατητική βόλτα από την πλατιά της Βαστίλης δια μέσω του Marais ,στην γειτονιά του Pombidou και του κεντρικού δημαρχείου του Παρισιού . Η συνοικία Marais και είναι γνωστή και ως SoMa (Νότιο Marais). Είναι γεμάτη μοντέρνες μπουτίκ, γκαλερί και γκ μπαρ. Η περιοχή, που άλλοτε αποτελούσε την εβραϊκή συνοικία, εξακολουθεί να είναι γεμάτη με εστιατόρια κοσέρ. Η κατάφυτη Place des Vosges περιλαμβάνει κομψές στοές και το Μουσείο Victor Hugo, στο κτήριο όπου ζούσε ο συγγραφέας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα  
 
Σημείωση: Η σειρά των περιηγήσεων μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω αργιών ή άλλων παραγόντων, με σκοπό την ομαλή διεκπεραίωση του προγράμματος.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα  - Παρίσι -  Αθήνα  με απευθείας πτήση  της  Air France
 • Αποσκευή 23kg και χειραποσκευή  8kg για κάθε άτομο.
 • Πολυτελές λεωφορείο για την εκτέλεση του προγράμματος της εκδρομής
 • Μεταφορές -περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Διαμονή στό επιλεγμένο ξενοδοχείο του τιμοκαταλόγου μας
 • Πρωινό μπουφέ  καθημερινά
 • Έμπειρος συνοδός- αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 • Επίσημος τοπικός ξεναγός στην ξενάγηση στο Λούβρο
 • ΦΠΑ
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
 • Φόροι  αεροδρομίου &  επίναυλους καυσίμων 255 € κατ’ άτομο .
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο στο αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Δημοτικοί Φόροι Ξενοδοχείων (2,60€ σε 4* ξενοδοχεία & 1,70€ σε 3* ξενοδοχεία το άτομο τη διανυκτέρευση)
 • Εισόδους μουσείων, θεαμάτων , Disney , διασκεδάσεις , γεύματα.& δείπνα , κρουαζιέρες κ.λ.π ( Βλέπετε αναλυτικά πιο κάτω )
 • Προαιρετικά  Εκδρομή Νορμανδία προαγορά στο γραφείο μας ενήλικας   ενήλικας 50 €  παιδί 2-12 ετών 35 €.
 •  Προαιρετικά Εκδρομή Κάστρα Λίγηρα  ενήλικας 50 €  παιδί 2-12 ετών 35 €.
 • Πακέτο Εισόδου Λούβρο (περιλαμβάνει επίσημο ξεναγό, εισιτήριο μουσείου,  προ κράτηση & ραντεβού εισόδου για αποφυγή ουράς κατά την είσοδο & ακουστικά) 30€ ενήλικας – 10€ παιδί έως 26 ετών (πληρωτέο στον προορισμό)
 • Εισιτήριο Disneyland   94€ ενήλικας – 86€ παιδί 3-11 ετών 
 • ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΙΣΟΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ .
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ EARLY BOOKING ΤΙΜΗ
ΚΑΤΑ
ΑΤΟΜΟ
ΠΑΙΔΙ 2ο ΠΑΙΔΙ
2-12
ΜΟΝΟ-
ΚΛΙΝΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Πτήσεις με Air France 
 
13/07 Αθήνα 06:00 Παρίσι 08:30
18/07 Παρίσι 20:45 Αθήνα 00:55

 20/07 Αθήνα 06:15 Παρίσι 08:50 
25/07 Παρίσι 20:45 Αθήνα 00:55

02/08 Αθήνα 12:10 Παρίσι 14:40
07/08 Παρίσι 13:05 Αθήνα 17:15
 
15/08 Αθήνα 12:10 Παρίσι 14:40
20/08 Παρίσι 20:45 Αθήνα 00:55
 
29/08 Αθήνα 06:00 Παρίσι 08:30
03/09 Παρίσι 20:45 Αθήνα 00:55
 
*Δυνατότητα διαμονής σε οικογενειακό δωμάτιο  για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών  
*Οι τιμές προσφοράς (early booking ) ισχύουν με προκαταβολή το 35% της συνολικής τιμής η οποία δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης .
*Κράτηση  στο ταξίδι , σημαίνει και αυτόματη αποδοχή των όρων συμμετοχής .
 
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064