Ταξιδεύουμε μαζί παντού... εδώ και 40 χρόνια!!!

Follow Us
GO UP

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΣΧΑ 2024

separator
Τιμή από 299€ 4 ημέρες
Scroll down
1
1η Ημέρα: 03/05 (Μεγάλη Παρασκευή) ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΕΠΙΤΑΦΕΙΟΣ
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα και αναχώρηση για Κυλλήνη. Άφιξη στην Κυλλήνη, επιβίβαση στο Ferry boat και απόπλους για Ζάκυνθο. Άφιξη στη Ζάκυνθο. Στο τέλος της κεντρικής αποβάθρας του λιμανιού είναι η μεγαλύτερη πλατεία της Ζακύνθου, η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Ύστερα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση επιταφίου σε κοντινό γραφικό χωριό του νησιού. Το βράδυ ακολουθεί δείπνος με νηστίσιμα και μη, και στην συνεχεία προαιρετική νυχτερινή έξοδο. Διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα: 04/05 (Μεγάλο Σάββατο) ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για να κάνουμε τον γύρο του όμορφου αυτού νησιού. Πρώτα, θα γνωρίσουμε το ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, όπου και θα προσκυνήσουμε στον περίφημο ναό της θαυματουργής ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ του 14ου αιώνα, με το περίφημο ξυλόγλυπτο τέμπλο και το γνωστό για το μελωδικό του ήχο, βενετσιάνικο καμπαναριό. Στην συνέχεια θα γνωρίσουμε τα χωριά ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ, ΕΞΩ ΧΩΡΑ, ΜΑΡΡΙΕΣ και θα κάνουμε επίσκεψη στο Μοναστήρι όπου μόνασε ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, στην ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ. Πρόκειται για Μοναστήρι του 15ου αιώνα με μεσαιωνικό πύργο στην είσοδο. Εκεί θα κάνουμε στάση για να απολαύσουμε ντόπιο, παραδοσιακό, ζακυνθινό φαγητό(προαιρετικά). Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο γραφικό ορεινό χωριό ΒΟΛΙΜΕΣ και κατόπιν θα μεταβούμε στον Αγ. Γιώργη των Κρημνών, από όπου θα θαυμάσετε το περίφημο Ναυάγιο και θα απολαύσετε την πιο όμορφη και αξέχαστη πανοραμική θέα του ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την τελετή της Αναστάσεως. Ακολουθεί Εορταστικός Αναστάσιμος Δείπνος, με την παραδοσιακή νόστιμη μαγειρίτσα και γλέντι. Διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: 05/05 (Κυριακή του Πάσχα) ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ - ΠΟΡΤΟ ΡΩΜΑ – ΠΟΡΤΟ ΖΟΡΟ
Χριστός Ανέστη!! Πρωινό σε μπουφέ. Πρωινό και παρακολούθηση του ψησίματος των αρνιών στην πισίνα του ξενοδοχείου με παραδοσιακούς μεζέδες και ποτό. Ακολουθεί το Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς. Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε προς την Νότια πλευρά του νησιού, όπου θα επισκεφθούμε τα γραφικά παραθαλάσσια χωριά του Βασιλικού, το ΠΟΡΤΟ ΡΩΜΑ, το ΠΟΡΤΟ ΖΟΡΟ και τον ΓΕΡΑΚΑ (με την μαγευτική παραλία όπου αναπαράγεται η θαλάσσια χελώνα ΚΑΡΕΤΤΑ-ΚΑΡΕΤΤΑ). Το βράδυ προαιρετική νυχτερινή έξοδος. Διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα: 06/05 (Δευτέρα του Πάσχα) ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας θα πάμε επίσκεψη στην πόλη της Ζακύνθου και συγκεκριμένα στο «ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ και ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΖΑΚΥΝΘΙΝΩΝ», όπου εκεί θα δούμε προσωπικά αντικείμενα και χειρόγραφα του Σολωμού και άλλων επιφανών Ζακυνθινών. Στην συνέχεια θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της ΜΠΟΧΑΛΗΣ και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο. Τελευταία επίσκεψη Ο ΛΟΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΝΗ, εκεί όπου ο Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ εμπνεύστηκε και έγραψε τον «ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ».Ο υπόλοιπος χρόνος αφιερώνεται σε περίπατο στους γραφικούς δρόμους της πόλης και ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Στη συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι, επιβίβαση στο Ferry boat και άφιξη στην Κυλλήνη. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Τέλος εκδρομής.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

Παιδί 2-12
σε Τρίκλινο

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

03-06/05

Mirage Bleu Hotel 5*
ή Aqua Bay Hotel 5*


Ημιδιατροφή

299 €

220 €

390 €

EARLY BOOKING ΕΩΣ 31/03/2024  
Περιλαμβάνονται: • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη. • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Mirage Bleu Hotel 5*ή Aqua Bay Hotel 5* • Ημιδιατροφή καθημερινά σε μπουφέ • Το Αναστάσιμο δείπνο. • Το Πασχαλινό γεύμα με μεζεδάκια, κοκορέτσια, ούζο, πολύ χορό. • Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου μας . • Ασφάλεια αστικής ευθύνης • Φ.Π.Α. Δεν περιλαμβάνονται: • Φόρος διαμονής (τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση) το κόστος για διαμονή σε ξενοδοχεία 5* είναι 10,00 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διαν/ση και πληρώνεται κατά την άφιξη σας, στην υποδοχή του ξενοδοχείου. • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή με ατομικά έξοδα. Σημείωση: Οικογένειες με δύο παιδιά μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο στο ξενοδοχείο Aqua Bay Hotel 5*.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΣΧΑ 2024

από 299€ ανά άτομο
  • Περιλαμβάνεται
    Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
    Διαμονή
    Μεταφορές
    Πρωινό
  • Δεν περιλαμβάνεται
    Γεύματα
    Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
    Προσωπικός Οδηγός
    Φόρος διαμονής