Ταξιδεύουμε μαζί παντού... εδώ και 40 χρόνια!!!

Follow Us
GO UP

4 ΗΜΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

separator
Τιμή 4 ΗΜΕΡΗ
Scroll down
1
1η ΗΜΕΡΑ
Αθήνα – Δίον – Θεσσαλονίκη : Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Μακεδονία με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό. Καθ οδόν θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Δίον, όπου οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως μια πολύ σπουδαία μακεδονική πόλη. Αργά το απόγευμα, άφιξη στο ξενοδοχείο   και τακτοποίηση στα δωμάτια για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2
2η ΗΜΕΡΑ
Θεσσαλονίκη (περιήγηση πόλης ) : Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη γνωριμία μας με την πανέμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό Μουσείο, την  Εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, τον Λευκό Πύργο, την Ροτόντα και την Αγία Σοφία. Θα ακολουθήσει βόλτα στην Άνω Πόλη και στα Κάστρα της για να απολαύσουμε τη την πανοραμική θέα, επίσκεψη στην Μονή Βλατάδων . Στην συνέχεια  ελεύθερος χρόνος για μία βόλτα στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, για προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παϊσίου που βρίσκεται εντός της Μονής, δίπλα στο ναό του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη. επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση .
3
3η ΗΜΕΡΑ
Λουτρά Πόζρ : Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα Λουτρά Πόζαρ. Τα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου) βρίσκοντα στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, λίγα χλμ. από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Λίγα χιλιόμετρα απο την Έδεσσα και τους καταράκτες της αλλά και απο το ψηλότερο Ελληνικό χιονοδρομικό κέντρο - Βόρρας - Καϊμάκτσαλαν. Κάποιοι τα παρομοιάζουν και τα συγκρίνουν με τα Ελβετικά Spa. Είναι ένας μοναδικός, επίγειος παράδεισος, μέσα στο κάλλος της φύσης. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και καφέ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση.
4
4η ΗΜΕΡΑ
Θεσσαλονίκη - Βεργίνα – Αθήνα : Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Βεργίνα όπου θα ξεναγηθούμε. Η Βεργίνα αποτελεί έναν από τούς σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζαμε την ύπαρξη ενός τάφου Μακεδονικού, ενός ανακτόρου της ελληνιστικής περιόδου, μιας εκτεταμένης νεκρόπολης φτιαγμένη από μικρούς τύμβους. Θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα .

4 ΗΜΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ανά άτομο

4ήμερη εκδρομή οδικώς στη Θεσσαλονίκη.

 • Περιλαμβάνονται
  Γεύματα
  Διαμονή
  Μεταφορές
  Πρωινό
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
  Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  Προσωπικός Οδηγός
  Φόρος διαμονής