Ταξιδεύουμε μαζί παντού... εδώ και 40 χρόνια!!!

Follow Us
GO UP

4 ΗΜΕΡΗ ΣΚΙΑΘΟΣ

separator
Τιμή 4 ΗΜΕΡΗ
Scroll down
1
1η ΗΜΕΡΑ
ΑΘΗΝΑ – ΣΚΙΑΘΟΣ : Συγκέντρωση το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση για Αγ Κωνσταντίνο ή Βόλο . Επιβίβαση στο πλοίο για Σκιάθο. Άφιξη στο ξενοδοχείο Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2
2η ΗΜΕΡΑ
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ-ΣΚΙΑΘΟΣ : Μετά το πλούσιο πρωινό αναχώρηση για τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του νησιού. Θα δούμε την ιερά Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τη Μονή Ευαγγελίστριας, χτισμένη σε ένα καταπράσινο τοπίο δίπλα στις πηγές του ρέματος Λεχουνι, την ιερά Μονή Παναγίας Εικονίστριας (Κουνίστρας, όπως τη λένε οι ντόπιοι). Θα συνεχίσουμε με την πόλη, όπου θα δούμε το Μπούρτζι, μια μικρή χερσόνησο στο μέσον του λιμανιού με εμφανή ερείπια του παλιού κάστρου που ίδρυσε η οικογένεια Γκίζι, όταν κατέλαβε το νησί το 1207. Εδώ είναι και το μνημείο εκτελεσθέντων του υποβρυχίου «Λάμπρος Κατσώνης». Θα επισκεφθούμε ακόμα το σπίτι του Παπαδιαμάντη, που βρίσκεται μέσα στην πόλη και είναι πια σύγχρονο μουσείο με ενθυμήματα από τη ζωή του μεγάλου συγγραφέα, τον Μητροπολιτικό Ναό των Τριών Ιεραρχών, την εκκλησία της Παναγίας της Λιμνίας. Ελεύθερος χρόνος για να πιείτε τον καφέ σας σε κάποιο από τα πολλά cafe στο πανέμορφο παλιό λιμάνι με την υπέροχη θέα. Το μεσημέρι μπορείτε να γευθείτε τη Σκιαθιώτικη κουζίνα με τα ντόπια νηστίσιμα σε κάποιο από τα πολλά εστιατόρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο . Διαν/ση
3
3η ΗΜΕΡΑ
ΣΚΙΑΘΟΣ-ΚΑΣΤΡΟ : Πλούσιο πρωινό. Στην συνέχεια αναχώρηση για το κάστρο του νησιού όπου και θα περιηγηθούμε. Το Κάστρο, το φρούριο μέσα στο οποίο έζησε άλλοτε η μεσαιωνική πόλη του Νησιού, βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Σκιάθου. Αποτελεί την πιο αξιόλογη τοποθεσία της Σκιάθου λόγω της ιστορικής της σημασίας αλλά και της φυσικής της ομορφιάς. Ο Σκιαθίτης δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, έχει περιγράψει υπέροχα το Κάστρο και την περιοχή του και το έχει χρησιμοποιήσει σαν πεδίο δράσης σε πάρα πολλά βιβλία του. Ελεύθεροι το απόγευμα στην πόλη της Σκιάθου. Δείπνο στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.
4
4η ΗΜΕΡΑ
ΣΚΙΑΘΟ – ΑΘΗΝΑ : Μετά το πρωινό μας θα κατεβούμε για μια τελευταία βόλτα στη πόλη . Επιβίβαση στο πλοίο άφιξη Αγ Κωνσταντίνο ή Βόλο μέσω ενδιάμεσων στάσεων άφιξη στο τελικό μας προορισμό .

4 ΗΜΕΡΗ ΣΚΙΑΘΟΣ

ανά άτομο

4ήμερη εκδρομή στην Σκιάθο

 • Περιλαμβάνονται
  Γεύματα
  Διαμονή
  Μεταφορές
  Πρωινό
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
  Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  Προσωπικός Οδηγός
  Φόρος διαμονής