Ταξιδεύουμε μαζί παντού... εδώ και 40 χρόνια!!!

Follow Us
GO UP

4 ΗΜΕΡΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

separator
Τιμή 4 ΗΜΕΡΗ
Scroll down
1
1η ΗΜΕΡΑ
ΑΘΗΝΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ : Αναχώρηση το πρωί για το νησί της Λευκάδας μέσω της γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου θα φτάσουμε στο καταπράσινο νησί . Θα επισκεφτούμε τη ΛΥΓΙΑ, ένα γραφικό ψαροχώρι, για να γευματίσουμε σε παραθαλάσσια ταβέρνα . Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος . Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση.
2
2η ΗΜΕΡΑ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ : Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για μια μαγευτική κρουαζιέρα. Θα ξεκινήσουμε στις 10.00 το πρωί από το Νυδρί. Πρώτη στάση στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου Πόρτο Κατσίκι & Εγκρεμνοί. Επόμενη στάση το μαγευτικό Φισκάρδο, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Επίσκεψη σε παραδοσιακό οικισμό στην φιλόξενη και ρομαντική Ιθάκη. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο σπήλαιο Παπανικολή-Μεγανήσι για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση στον Σκορπιό και Μαδούρι το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο ξεκούραση . Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση .
3
3η ΗΜΕΡΑ
ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ- ΝΥΔΡΙ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ : Μέτα το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε για το προσκύνημα στη Μονή Φανερωμένης, ένα ιστορικό μοναστήρι που βρίσκεται σε ύψωμα, πάνω από την πόλη, σημείο αναφοράς των Λευκαδίων όπου υπάρχει η εικόνα της Παναγίτσας της Φανερωμένης, που είναι και πολιούχος του νησιού. Θα συνεχίσουμε την διαδρομή μας για το Κάθισμα γνωστό για τα φανταστικά γαλαζοπράσινα νερά του είναι η πιο πολυσύχναστη και οργανωμένη παραλία με δυνατότητα πολλών επιλογών . Εν συνεχεία θα επισκεφτούμε το Νυδρί το οποίο είναι το πιο γνωστό και κοσμοπολίτικο θέρετρο του νησιού θα γευματίσουμε και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ, το δεύτερο κατά σειρά πιο τουριστικό θέρετρο του νησιού, η παραλία του οποίου συγκαταλέγεται στις 10 μεγαλύτερες παραλίες του κόσμου και στις τρεις καλύτερες της Ευρώπης όπου θα απολαύσουμε το απογευματινό μας καφέ . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο σε μπουφέ .Διανυκτέρευση.
4
4η ΗΜΕΡΑ
ΚΑΡΥΑ : Πρωινό και αναχωρούμε για την Καρυά, η οποία είναι ορεινό χωριό. Το χωριό είναι σκαρφαλωμένο στο όρος Ελάτη, σε υψόμετρο 500 και άνω μέτρων ενώ στα ριζά του χωριού βρίσκεται μικρό οροπέδιο. Η Καρυά είναι ξακουστή για τα παραδοσιακά υφαντά και κεντήματα που φτιάχνονται εδώ και αιώνες με χρήση μιας ειδικής τεχνικής (Καρσάνικη βελονιά). Κάθε καλοκαίρι λαμβάνει χώρα το παραδοσιακό δρώμενο του "Χωριάτικου Γάμου" που προσελκύει πλήθος επισκεπτών. Θα αφήσουμε πίσω το όμορφο νησί και θα επιστρέψουμε στη βάση μας γεμάτοι όμορφες εικόνες και εμπειρίες .

4 ΗΜΕΡΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

ανά άτομο

4ήμερη εκδρομή οδικώς στη Λευκάδα

 • Περιλαμβάνονται
  Γεύματα
  Διαμονή
  Μεταφορές
  Πρωινό
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
  Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  Προσωπικός Οδηγός
  Φόρος διαμονής