Ταξιδεύουμε μαζί παντού... εδώ και 40 χρόνια!!!

Follow Us
GO UP

4 ΗΜΕΡΗ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ

separator
Τιμή 4 ΗΜΕΡΗ
Scroll down
1
1η ΗΜΕΡΑ
ΑΘΗΝΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ : Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα, μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με ενδιάμεσες στάσεις, με προορισμό το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Με την άφιξή μας θα κάνουμε την πρώτη μας βόλτα στη πόλη θα περπατήσουμε στα καντούνια θα προσκυνήσουμε στον Αγ Σπυρίδωνα θα θαυμάσουμε τη Σπιανάδα και στο Λιστόν Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση .
2
2η ΗΜΕΡΑ
ΑΧΙΛΕΙΟ - ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ : Μετά το πρωινό μας Πρωινό θα επισκεφθούμε το ανάκτορο της Πριγκίπισσας Σίσσυ, το Αχίλλειο, στο γραφικό Γαστούρι. Μπορείτε να θαυμάσετε τους εξαιρετικούς πίνακες καθώς και τα εκθέματα του παλατιού – μουσείου. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε προς το γραφικό και κοσμοπολίτικο Κανόνι και στο Μον Ρεπό, προσφέρει μια μαγευτική θέα προς το νησάκι με τη Μονή Βλαχερνών του 17ου αιώνα, μπορείτε να κατεβείτε από το μονοπάτι που υπάρχει, και το Ποντικονήσι το πλέον ξακουστό από τα αξιοθέατα στη Κέρκυρα, με το μοναστήρι του Παντοκράτορα όπου μπορείτε να επισκεφθείτε με τα βαρκάκια που πραγματοποιούν πολλά και τακτικά δρομολόγια . Επίσκεψη στο Μουσείο Ασιατικής τέχνης και στο Μουσείο Ιωνικής Τραπέζης Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση.
3
3η ΗΜΕΡΑ
ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΚΑΣΙΟΠΗ : Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και ξεκινάμε την ημέρα μας για να εξερευνήσουμε το Βόρειο κομμάτι του νησιού. Περνώντας από το εργαστήρι του κουμ – κουάτ, παραδοσιακό γλυκό του νησιού, κάνοντας μικρή στάση, θα κατευθυνθούμε για την πανέμορφη και γραφική Παλαιοκαστρίτσα, ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος. Ψηλά στο βράχο προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής, ιστορική μονή του 12ου αιώνα. Μικρή παραμονή. Συνεχίζουμε και μέσα από μια εκπληκτική διαδρομή θα φτάσουμε στην Κασσιόπη. Ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Κέρκυρας. Στο γραφικό λιμανάκι της θα βρείτε πολλά ταβερνάκια και τοπικά προϊόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση.
4
4η ΗΜΕΡΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ : Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κέρκυρας και στο Μουσείο-κτήμα της οικογένειας του Καποδίστρια. Ελεύθερη μέρα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση.
5
5η ΗΜΕΡΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΘΗΝΑ : Μετά το πρόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη πόλη της Κέρκυρας επιβίβαση στο πλοίο για Ηγουμενίτσα με πορεία επιστροφής για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

4 ΗΜΕΡΗ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ

ανά άτομο

4ήμερη εκδρομή στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα

 • Περιλαμβάνονται
  Γεύματα
  Διαμονή
  Μεταφορές
  Πρωινό
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
  Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  Προσωπικός Οδηγός
  Φόρος διαμονής