Ταξιδεύουμε μαζί παντού... εδώ και 40 χρόνια!!!

Follow Us
GO UP

4 ΗΜΕΡΗ ΧΑΚΛΙΔΙΚΗ

separator
Τιμή 4 ΗΜΕΡΗ
Scroll down
1
1η ΗΜΕΡΑ
Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική : Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Μακεδονία με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στη πανέμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό Μουσείο, την  Εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, τον Λευκό Πύργο, την Ροτόντα και την Αγία Σοφία. Θα ακολουθήσει βόλτα στην Άνω Πόλη και στα Κάστρα της για να απολαύσουμε τη την πανοραμική θέα . Στην συνέχεια  ελεύθερος χρόνος για φαγητό . Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Χαλκιδική άφιξη στο ξενοδοχείο  Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση .
2
2η ΗΜΕΡΑ
Κασσάνδρα : Μετά το πρωινό θα εξερευνήσουμε την Κασσάνδρα θα επισκεφτούμε το γραφικό χωριό Αφυτος αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη της πανέμορφης αυτής περιοχής της Χαλκιδικής, όχι μόνο για την πλούσια ιστορία της αλλά και για τα σημαντικά χαρακτηριστικά του σημερινού οικισμού της. Παλιά πετρόχτισρα σπίτια, αξιόλογα δείγματα της τοπικής αρχιτεκτονικής και στενά πλακόστρωτα σοκάκια δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα και ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χωριό . Θα συνεχίσουμε με την Καλλιθέα Μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της όμορφης χερσονήσου της Κασσάνδρας, όπου τα πεύκα στολίζουν την χρυσή αμμουδιά στην παραλία ( ελεύθερος χρόνος για μπάνιο ) η Καλλιθέα αποτελεί σύγχρονο εμπορικό κέντρο και κοσμικό θέρετρο . Θα κλείσουμε την περιήγηση μας στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής με το Χανιώτη θα σας αιχμαλωτιστεί αμέσως απο αυτόν τον μικρό γραφικό παράδεισο, που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιήσει και τον ποιό απαιτητικό επισκέπτη, και να εγγυηθεί ξεκούραστη και αλησμόνητη διαμονή. Στο χωριό υπάρχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση.
3
3η ΗΜΕΡΑ
Σιθωνία : Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη Σιθωνία Θα ξεκινήσουμε με το Ν Μαρμαρά συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη θάλασσα με το βουνό και το ρομαντικό περίπατο ε την ξέφρενη διασκέδαση. Ενα πευκόφυτο μονοπάτι ξετυλίγεται παράλληλα με τη θάλασσα, χαρίζοντας στον επισκέπτη μοναδική θέα στον αμφιθεατρικό .Θα συνεχίζουμε με την Τορώνη οι παραλίες της περιοχής είναι από τις πιο γνωστές αλλά και οργανωμένες, καθαρές με υπέροχα νερά Η τουριστική υποδομή της περιοχής είναι σε υψηλά επίπεδα, με πολλές επιλογές στη διαμονή και διασκέδαση. Χρόνος για μπάνιο και φαγητό . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο .  Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση .
4
4η ΗΜΕΡΑ
Σπήλαιο Πετραλώνων – Άγιος Παίσιος : Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε το γνωστό σπήλαιο Πετραλώνων στην Χαλκιδική. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα σπήλαια με παλαιοντολογικό ενδιαφέρον. Βρίσκεται στους Δυτικούς πρόποδες του βουνού Κατσίκα. Επόμενη μας στάση θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, για προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παϊσίου που βρίσκεται εντός της Μονής, δίπλα στο ναό του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη .Επιστροφή στην Αθήνα με τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση

4 ΗΜΕΡΗ ΧΑΚΛΙΔΙΚΗ

ανά άτομο

4ήμερη εκδρομή οδικώς στην Χαλκιδική.

 • Περιλαμβάνονται
  Γεύματα
  Διαμονή
  Μεταφορές
  Πρωινό
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
  Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  Προσωπικός Οδηγός
  Φόρος διαμονής