Ταξιδεύουμε μαζί παντού... εδώ και 40 χρόνια!!!

Follow Us
GO UP

3 ΗΜΕΡΗ ΒΟΛΟΣ

separator
Τιμή 3 ΗΜΕΡΗ
Scroll down
1
1η ΗΜΕΡΑ
Αθήνα – Σέσκλο – Δίμηνι – Πύρασο – Βόλος (Αρχαιολογικό Μουσείο) : Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Θα κάνουμε μια ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα στη συνεχεία θα επισκεφθούμε τους νεολιθικούς χώρους Σέσκλο, Δίμηνι και Πύρασο. πριν φτάσουμε στο τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, το Βόλο. Ξεκινώντας τη γνωριμία μας με την πόλη του Βόλου, θα επισκεφθούμε το μουσείο του Βόλου Αθανασάκειο όπου θα δούμε τα σημαντικότερα ευρήματα από ολόκληρη τη Θεσσαλία. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το Δημοτικό Θέατρο της πόλης που διαθέτει 1000 περίπου θέσεις και την μεγαλύτερη σκηνή των Βαλκανίων. Κάνοντας μια βόλτα στο λιμάνι θα απολαύσουμε τον Παγασητικό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και προαιρετικό. Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση .
2
2η ΗΜΕΡΑ
Γύρος Πηλίου Πορταριά – Μακρινίτσα – Χάνια ) : Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το γύρο του Πηλίου. Το θρυλικό βουνό των Κενταύρων, ένας εκπληκτικός συνδυασμός ορεινού και θαλάσσιου τοπίου, υψώνεται επιβλητικό βορειοανατολικά του Βόλου. Η θερινή κατοικία των δώδεκα θεών του Ολύμπου με τα 24 γραφικά Πηλιορείτικα Χωριά, προκαλούν θαυμασμό για την αρχιτεκτονική των σπιτιών τους, τις πλατείες και τα καλντερίμια τους. Πρώτη μας στάση το χωριό Μακρινίτσα περνώντας από την Πορταριά ένα αξιόλογο παραθεριστικό κέντρο που βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μ.. Φτάνοντας στην Μακρινίτσα το χωριό με τα θαυμάσια αρχοντικά, διατηρητέος οικισμός, θα σταματήσουμε στην Πλατεία του Αγ. Ιωάννη όπου θα συναντήσουμε όμορφα πέτρινα εκκλησάκια, όπως την εκκλησία της Παναγίας που χρονολογείται από το 1272. Συνεχίζουμε το γύρο κάνοντας στάση στα Χάνια όπου θα γευματίσουμε με φόντο το εξαιρετικό τοπίο. Επιστροφή για ξεκούραση . Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση .
3
3η ΗΜΕΡΑ
Μηλιές - Αθήνα : Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε το χωριό Μηλιές. Κέντρο της επανάστασης και πατρίδα του Άνθιμου Γαζή. Εκεί θα επισκεφθούμε τη ξακουστή βιβλιοθήκη του χωριού που διαθέτει συλλογή με σπάνια βιβλία, έγγραφα, χειρόγραφα, όργανα φυσικής και χημείας τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην περίφημη σχολή Μηλέων. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σπίτι – μουσείο με ζωγραφιές του Θεόφιλου καθώς και οι εκκλησίες Αγίου Αθανασίου και Ταξιάρχες. Θα έχουμε χρόνο για να απολύσουμε το καφέ μας σε ένα από τα παραδοσιακά μαγαζιά και να κάνουμε μια βόλτα στο παλαιό σταθμό . Φαγητό καθ οδών προς την Αθήνα γεμάτοι από τις καλύτερες εντυπώσεις της εκδρομή μας.

3 ΗΜΕΡΗ ΒΟΛΟΣ

ανά άτομο

3ήμερη εκδρομή οδικώς στον Βόλο.

 • Περιλαμβάνονται
  Γεύματα
  Διαμονή
  Μεταφορές
  Πρωινό
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
  Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  Προσωπικός Οδηγός
  Φόρος διαμονής