Ταξιδεύουμε μαζί παντού... εδώ και 40 χρόνια!!!

Follow Us
GO UP

3 ΗΜΕΡΗ ΣΥΡΟΣ

separator
Τιμή 3 ΗΜΕΡΗ
Scroll down
1
1η ΗΜΕΡΑ
Ερμουπόλη – Γαλησσας : Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο . Άφιξη στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων , ξεκινάμε την περιήγηση μας από τον Ιερό Ναό Κοίμησις της Θεοτόκου, για να θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του EL GRECO. . Θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε το Δημαρχείο του Τσίλερ, το Αρχαιολογικό Μουσείο, καθώς και το μοναδικό θέατρο Απόλλων. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας . Τακτοποίηση στα δωμάτια . Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο στη παραλία του Γαλησσά . Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση.
2
2η ΗΜΕΡΑ
Ερμουπόλη – Γαλησσάς : Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Άνω Σύρο που κυριαρχεί ο Μεσαιωνικός Οικισμός της, και θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο Μουσείο του Μ. Βαμβακάρη και τη Μονή Καπουτσίνων . Α πρόταση φαγητό στου Λίλι με τη μοναδική θέα απόγευμα ελεύθερο για μπάνιο Β πρόταση Μεταφορά στην Ερμούπολη χρόνος ελεύθερος για μπάνιο . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση
3
3η ΗΜΕΡΑ
Γύρος νησιού – Ερμουπόλη : Μετά το πρωινό μας θα κάνουμε το γύρο του νησιού με το λεωφορείο μας για να έχουμε μια πλήρη εικόνα της ομορφιάς του νησιού . Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Εργαστήρι « Κανάρης» για να γνωρίσουμε τη διαδικασία παρασκευής τοπικών εδεσμάτων, όπως είναι τα λουκούμια . θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για μια βόλτα στα σοκάκια της Ερμούπολης για να θαυμάσουμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα νεοκλασικά αρχοντικά και να απολαύσουμε τον καφέ και το φαγητό μας. Συγκέντρωση στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο μας όπου αναχωρεί για το λιμάνι του Πειραιά . Άφιξη στον Πειραιά επιβίβαση στα πούλμαν .

3 ΗΜΕΡΗ ΣΥΡΟΣ

ανά άτομο

3ήμερη εκδρομή στη Σύρο.

 

 • Περιλαμβάνονται
  Γεύματα
  Διαμονή
  Μεταφορές
  Πρωινό
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
  Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  Προσωπικός Οδηγός
  Φόρος διαμονής