ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Zorpidis travel services
facebook
twitter
twitter

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Ταξιδιωτικός Όμιλος Ζορπίδης ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το όνομα του Ομίλου έχει συνδεθεί με το "ταξίδι" και τις οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 
Η βαθιά γνώση της ταξιδιωτικής βιομηχανίας καθώς και η εμπειρία σε σχέση με την αρτιότητα που προκύπτει από τα χιλιάδες ταξίδια που έχουμε οργανώσει για όλους τους Έλληνες ,μας καθιστά μια  από τις  μεγαλύτερες ταξιωτικές εταιρίες με έδρα την Ελλάδα .

Ο Όμιλος Εταιριών ZORPIDIS έχοντας διανύσει μία επιτυχημένη πορεία 40 ετών στον χώρο του τουρισμού, αποτελείται σήμερα από 5 εταιρίες, απασχολεί ανθρώπινο δυναμικό 250 ατόμων και διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο 120 σύγχρονων πούλμαν σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για ταξίδια σε όλο τον κόσμο, σε τιμές προσιτές για όλους τους πελάτες μας και η συνεχής επέκταση του δικτύου πωλήσεών της, μέσω συνεργασιών με καταξιωμένους επιχειρηματίες .
 
Προσφερόμενες Υπηρεσίες: Η εταιρία μας, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες, και κυρίως αξιόπιστες λύσεις, για όλο το φάσμα των αναγκών ενός σύγχρονου ταξιδιώτη. Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στα παρακάτω:
 
1) Οργανωμένες Εκδρομές: Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, ανακαλύπτουμε νέους ενδιαφέροντες προορισμούς και σχεδιάζουμε μοναδικά προγράμματα αεροπορικών και οδικών εκδρομών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, που καλύπτουν ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.
2) Ναυλώσεις λεωφορείων: O όμιλος διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο τουριστικών λεωφορείων στην Ελλάδα. Περισσότερα από 110 πολυτελή λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας, χωρητικότητας 82, 60, 50, 34, 19 και 12 θέσεων, όλα πλήρως κλιματιζόμενα βρίσκονται στη διάθεσή σας. Τα περισσότερα από τα λεωφορεία του στόλου μας διαθέτουν τηλεόραση, βίντεο, bar, τουαλέτα, πολλά δε από αυτά είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα πλοήγησης, τα οποία παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες (οδικούς χάρτες, πληροφορίες για την οδική κίνηση, πρόγνωση καιρού) στους οδηγούς μας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία των οδηγών μας και την σωστή προληπτική συντήρηση των οχημάτων μας (την οποία αναλαμβάνει το τμήμα συντήρησης του Ομίλου μας), εξασφαλίζουν στους πελάτες σας ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι. Όλο το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και πάντα ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Οι οδηγοί των λεωφορείων διαθέτουν πολυετή εμπειρία, είναι ομοιόμορφα ντυμένοι στα χρώματα της εταιρείας μας και επιμορφώνονται συνεχώς σε θέματα οδήγησης αλλά και λειτουργίας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων.
Ο μεγάλος αριθμός των ικανοποιημένων συνεργατών-πελατών αλλά και η συνεχής προσέλευση νέων πελατών μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον και μας κάνει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για ακόμη καλύτερες παροχές για τους πελάτες δίνοντας μας αυτοπεποίθηση και σιγουριά για ένα καλύτερο μέλλον.
 

 
3) Ατομικά Ταξίδια και Ταξίδια ειδικού ενδιαφέροντος: Οι έμπειροι συνεργάτες μας σας βοηθούν να σχεδιάσετε ταξίδια σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, για προορισμούς σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, επιλεγμένα ξενοδοχεία, ξεναγήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ότι άλλο μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
4) Ταξίδια κινήτρων: Μέσω ειδικού τμήματος μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στον σχεδιασμό σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και να αναλάβουμε εξολοκλήρου την υλοποίηση ταξιδιών κινήτρων. Το δίκτυο των συνεργατών μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο σύγχρονος στόλος λεωφορείων μας και οι έμπειροι πολύγλωσσοι ξεναγοί μας μπορούν να σας προσφέρουν ταξίδια κινήτρων, τα οποία θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.
5) Επαγγελματικά ταξίδια: Εμπειρία τριάντα ετών στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών εξασφαλίζει άψογο σχεδιασμό και υλοποίηση των επαγγελματικών ταξιδιών. Η συνεργασία μας με όλες τις αεροπορικές εταιρίες και τα ξενοδοχεία, τα οποία σας προτείνουμε, εγγυώνται τις προυποθέσεις για άνετα επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία θα δώσουν στους πελάτες μας την δυνατότητα να επικεντρωθούν αποκλειστικά στους σκοπούς του επαγγελματικού ταξιδιού .
6) Κρατήσεις ξενοδοχείων: Η συνεργασία μας με μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι ανέσεις των οποίων ικανοποιούν ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες, σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές, αποτελούν εγγύηση για το γραφείο σας. Τα ξενοδοχεία τα οποία σας προτείνουμε, έχουν επιλεγεί από έμπειρους συνεργάτες της εταιρίας μας, με αυστηρά κριτήρια επιλογής όπως μέγεθος δωματίων, αρχιτεκτονική, τοποθεσία, εύκολη πρόσβαση στο κέντρο των πόλεων ή σε σημαντικά αξιοθέατα, χώροι στάθμευσης, χώροι εστίασης, ύπαρξη αθλητικών εγκαταστάσεων, internet access κλπ.
7) Ταξίδια για ειδικά κοινά: Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ταξιδιών vip, ταξιδιών για νέους, μελλόνυμφους, κλπ.
 
Όπως ίσως γνωρίζετε, η εταιρία μας, εδώ και 15 περίπου χρόνια, δραστηριοποιείται και στην Αθήνα με δικό της γραφείο (Οδός Μητροπόλεως 5 , Σύνταγμα ). Οι έμπειροι συνεργάτες του γραφείου μας στην Αθήνα βρίσκονται στη διάθεσή σας  προκειμένου να σας δώσουν επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινήσεις για την γκάμα των υπηρεσιών μας και να υλοποιήσουν τις επιθυμίες σας.
 
Στη διάθεσή σας για οιαδήποτε ερώτηση ή και ζήτηση για το ταξίδι που ονειρευτήκατε, σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς ,ναύλωση λεωφορείου για τις εκδρομές σας και οιαδήποτε τουριστική υπηρεσία .  
 
Με εκτίμηση για την 
ZORPIDIS TRAVEL SERVICES ATHENS
"ενα ταξίδι για τον καθένα" 


ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

 
ΙΣΤΟΡΙΑ
 
1975 - 1980 Πέρασαν 35 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε με 2 λεωφορεία τη μεταφορά προσωπικού και μαθητών και τις πρώτες εκδρομές στην Ελλάδα με προορισμούς όπως η Τήνος, η Κρήτη, η Κέρκυρα και η Ζάκυνθος.
1980 - 1985 Ξεκινούν οι πρώτες εκδρομές μας στο εξωτερικό στην Ιταλία, Γαλλία, Ουγγαρία, Γιουγκοσλαβία Τουρκία και Βουλγαρία.
1985 - 1990 Η ανταπόκριση των συνεργατών μας και του ταξιδιωτικού κοινού ξεπερνά κάθε προσδοκία. Έτσι το 1985 μεταφέρεται η έδρα στα νέα ιδιόκτητα πλέον γραφεία στην Εγνατία 76. Εφαρμόζεται σύστημα απόλυτης μηχανογράφησης και προσφέρονται νέες υπηρεσίες όπως έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, εξυπηρέτηση μεμονωμένων πελατών και γενικά όλες οι παροχές μιας σύγχρονης τουριστικής επιχείρησης.

Παράλληλα ιδρύονται καταστήματα με βασικότερο αυτό της Αθήνας και το όνομα ZORPIDIS υπάρχει πλέον σε όλη την Ελλάδα.

Ξεκινά τη λειτουργία του το πρώτο αμαξοστάσιο στην οδό Λαγκαδά όπου συντηρείται και ανεφοδιάζεται ο στόλος των λεωφορείων που αυξάνει συνεχώς με ρυθμό 3% καινούρια λεωφορεία κάθε χρόνο. Σημαντικό είναι ότι το πρώτο υπερυψωμένο λεωφορείο που ήρθε στην Ελλάδα το 1985 ανήκε σ'εμάς.
1990 - 1995 Η κρίση στη Γιουγκοσλαβία αλλάζει τα δεδομένα στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας. Έτσι τη θέση των οδικών εκδρομών παίρνουν οι αεροπορικές, αρχικά με θέσεις στις πτήσεις γραμμής και στη συνέχεια με τη ναύλωση αεροπλάνων. Υπάρχουν πλέον τακτικές πτήσεις όλο σχεδόν το χρόνο για Γαλλία, Αυστρία, Ουγγαρία αλλά και στην Ελλάδα, για Κρήτη, Ρόδο, Μύκονο, Κω, Κέρκυρα, Μυτιλήνη και Σαντορίνη.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα ξεκινά τη λειτουργία του και το τμήμα εισερχομένου τουρισμού, Incoming, προσφέροντας αρχικά μετακινήσεις τουριστών και στη συνέχεια πλήρεις υπηρεσίες όπως κρατήσεις καταλυμάτων σχεδιασμό και διοργάνωση ξεναγήσεων και εκδρομών. Ταυτόχρονα ιδρύονται και τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος ZORPIDIS Exchange.
1995 - 2000 Η περίοδος αυτή σηματοδοτεί την πιο ραγδαία ανάπτυξη του ομίλου επιχειρήσεων ZORPIDI. Ιδρύεται η εταιρεία STATUS holidays με εξειδίκευση στα εξωτικά ταξίδια, τους υπερπόντιους προορισμούς και τα ταξίδια κινήτρων.

Λειτουργεί πλήρες τμήμα επαγγελματικού τουρισμού που προσφέρει, πέρα από τις κλασικές κρατήσεις ξενοδοχείων ή αεροπορικών εισιτήριων και πρόσθετες υπηρεσίες όπως, διερμηνεία, γραμματειακή υποστήριξη, κλπ.

Τα συνέδρια και οι κάθε λογής συνεδριακές εκδηλώσεις εξυπηρετούνται από το ξεχωριστό τμήμα STATUS congresses & incentives που αναλαμβάνει τη διοργάνωση, από το σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση τους.

Ξεκινά η εταιρία ΖΟΡΠΙΔΗΣ Youth travel με απόλυτη εξειδίκευση στα νεανικά ταξίδια, τις σχολικές και φοιτητικές εκδρομές. Κάθε χρόνο διοργανώνονται εκδρομές για πάνω από 25.000 μαθητές, γεγονός που αποδεικνύει την καταξίωση μας και σ' αυτό το χώρο.

Αγοράζονται λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας και ο αριθμός τους ξεπερνά τα 100. Η συντήρηση τους γίνεται πλέον στο νέο υπερσύγχρονο σταθμό αυτοκινήτων σε μια ιδιόκτητη έκταση 22 στρεμμάτων που φιλοξενεί πλήρες συνεργείο, θέσεις στάθμευσης, καθώς και το γραφείο κίνησης.
2000 - 2005 Με μετοχικό κεφάλαιο που ξεπερνά τα 5,2 εκ ευρώ, ο κύκλος εργασιών για το 1998 έφτασε σε 4,5 δισ. δρχ. το 2000 τα 7,3 δισ. δρχ. τα οποία φτάσαν το 2005 σε 32 εκ.ευρώ. Σήμερα στον όμιλο απασχολούνται πάνω από 200 εργαζόμενοι.
2005 - 2014 Το νέο επιχειρηματικό πεδίο της παγκοσμιοποιημένης πια αγοράς που χαρακτηρίζεται από ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις αποτελεί για μας ιδιαίτερη πρόκληση. Έτσι χαράζουμε, πάντα βασιζόμενοι στην ανθρώπινη διάσταση του επαγγελματισμού νέους στόχους, που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν:

• την επέκταση μας στον ξενοδοχειακό χώρο
• την ίδρυση αεροπορικής εταιρίας
• την πλήρη ανανέωση του στόλου των λεωφορείων
• την on line σύνδεση με όλα τα συνεργαζόμενα μαζί μας γραφεία
Ο εκσυγχρονισμός και η βελτίωση των υπηρεσιών μας ακόμη περισσότερο, είναι άμεσες και συνεχείς προτεραιότητες μας.

Σήμερα ο στόλος συμπεριλαμβάνει 100 και πλέον πολυτελή λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας. Όλα διαθέτουν κλιματισμό ενώ τα περισσότερα είναι εξοπλισμένα και με ΤV, Video, Βar και WC. Χαρακτηριστικό τους είναι ο χαμηλός μέσος ορός ηλικίας τους.

Ο στόλος αποτελείται από λεωφορεία 12-17-20-23-25-30-35-48-70-72 θέσεων.

Οι οδηγοί έχουν όλοι τους πολυετή εμπειρία, είναι γλωσσομαθείς και προπάντων πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν σε κάθε περίπτωση. Σημαντικό είναι επίσης ότι οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στο προσωπικό της επιχείρησης σχεδόν από τον καιρό της δημιουργίας της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» επέλεξε την εταιρεία μας για τη διεκπεραίωση των μεταφορών αθλητών και παραγόντων καθ' όλη τη διάρκεια των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ αγώνων.

Και κάτι αποκλειστικό και μοναδικό Όλα τα λεωφορεία είναι εφοδιασμένα με το νέο πρωτοποριακό σύστημα Sky Protect Fleet Management το οποίο επιτρέπει με τη βοήθεια δορυφορικής σύνδεσης τον συνεχή εντοπισμό ενός λεωφορείου με ακρίβεια οικοδομικού τετραγώνου. Έτσι εξασφαλίζεται πρόσθετη ασφάλεια μια και αποτελεί το πιο αποτελεσματικό αντικλεπτικό σύστημα. Επιπλέον εξοπλίζονται με σύστημα navigation το οποίο παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό, όπως χάρτες, κίνηση στους δρόμους, καιρικές συνθήκες κλπ.

Ο συνδυασμός της άριστης συντήρησης στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και του μεγάλου αριθμού των λεωφορείων, εγγυάται ασφάλεια και επάρκεια σε λεωφορεία οποιουδήποτε αριθμού θέσεων, αλλά και άμεση αντικατάσταση στην σπάνια περίπτωση μιας απρόβλεπτης βλάβης.

Στα πλαίσια γενικής αναδιοργάνωσης  της Εταιρίας Ζορπίδης Τουριστικός Οργανισμός ΑΕΕ και των δραστηριοτήτων της, μετά από 40 έτη συνεχούς παρουσίας και  όπως επιτάσσουν τα νέα δεδομένα και οι αλλαγές που επήλθαν στο σύνολο της τουριστικής βιομηχανίας, επιθυμούμε να σας γνωστοποιήσουμε την εξ’ ολοκλήρου αυτονόμηση του Υποκαταστήματος των Αθηνών.
Η νέα Εταιρία με εμπορική επωνυμία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Α.Ε) και υπό τον ισχύοντα διακριτικό τίτλο “ZORPIDIS  TRAVEL SERVICES” δημιουργήθηκε με μοναδικό Εταίρο και Διαχειριστή τον  διευθυντή του Υποκαταστήματος Μητσόπουλο Β. Κωνσταντίνο και θα εδρεύει στην Αθήνα.
Με την εναλλαγή αυτή, θα καθίσταται δυνατή η πιο επαγγελματική εστίαση των Διευθύνσεων των Εταιριών στους τομείς δραστηριότητάς και εξειδίκευσής τους, για πιο αποτελεσματική επίτευξη των στόχων τους ,προς όφελος των συνεργατών καθώς και του τελικού αποδέκτη –καταναλωτή, των υπηρεσιών τους.
Φιλοσοφία της νέας Εταιρίας που δημιουργήθηκε, θα εξακολουθήσει να είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, σε ολόκληρο το φάσμα των τουριστικών αναγκών και διευθετήσεων.
Η βασική αρχή και παράλληλα  δέσμευση που διέπει  την νέα Εταιρία, μπορεί να αποτυπωθεί στο σύντομο και ειλικρινές σύνθημα του Ομίλου
  “είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε,
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ” …

 
Με εκτίμηση,

Μιχαήλ Ζορπίδης
Μητσόπουλος Κωνσταντίνος
 
 
 

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064