facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

ΑΠΟ 95€

Γιάννενα

Ιωάννινα - Καλπάκι - Ζαγοροχώρια - Μέτσοβο

5 Ημέρες Οδικώς
Γιάννενα

Γιάννενα

Γιάννενα

Γιάννενα

Γιάννενα

Γιάννενα

Γιάννενα

Γιάννενα

Γιάννενα

Γιάννενα

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Μέτσοβο

Ζαγόρι

Ζαγόρι

Ζαγόρι

Ζαγόρι

Ζαγόρι

Ζαγόρι

Ζαγόρι

Ζαγόρι

Ζαγόρι

Ζαγόρι

Γιάννενα
Γιάννενα
Γιάννενα
Γιάννενα
Γιάννενα
Μέτσοβο
Μέτσοβο
Μέτσοβο
Μέτσοβο
Μέτσοβο
Μέτσοβο
Ζαγόρι
Ζαγόρι
Ζαγόρι
Ζαγόρι
Ζαγόρι

1η Ημέρα: 23/12 Αθήνα - Ιωάννινα

Συγκέντρωση  νωρίς το πρωί και αναχώρηση με προορισμό τα  όμορφα Ιωάννινα , την πρωτεύουσα της Ηπείρου. Μετά από διαδρομή λίγων ωρών θα διασχίσουμε τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Στη συνέχεια περνούμε από την περιοχή Αιτωλοακαρνανίας και στη γραφική κωμόπολη Αμφιλοχία. Επόμενη πόλη στη διαδρομή μας, η Άρτα, γνωστή για το θρυλικό της γεφύρι το οποίο διασχίζει ο ποταμός Άραχθος. To απόγευμα φθάνουμε στα Ιωάννινα. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη, όπου θα θαυμάσουμε τα κέρινα ομοιώματα που αναπαριστούν μορφές και γεγονότα της εποχής της τουρκοκρατίας και της Ελληνικής επανάστασης. Αργά το απόγευμα πραγματοποιείτε η άφιξη στο ξενοδοχείο μας Essence Contemporary Living Hotel  τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.           

2η Ημέρα: 24/12 Ιωάννινα

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την πόλη των Ιωάννινων. Θα μεταβούμε στις όχθες της λίμνης Παμβωτίδας και από εκεί με επιβίβαση  σε καραβάκι, στο περίφημο Νησάκι της. Εκεί θα επισκεφτούμε τα κελιά του Μοναστηριού του Αγ Παντελεήμονα, όπου γράφτηκε ο επίλογος της ιστορίας του Οθωμανικού Διοικητή Αλή Πασά. Ο Χώρος έχει μετατραπεί σήμερα σε Μουσείο προεπαναστατικής περιόδου, με εκθέματα από τη συλλογή του κ . Φώτη Ραπακούση. Στη συνέχεια, θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια του νησιού, θαυμάζοντας τη μεγάλη ποικιλία ασημικών για τα οποία άλλωστε φημίζονται τα Ιωάννινα και η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στη περίφημη Μονή Φιλανθρωπινών  με σπάνιες αγιογραφίες. Το μεσημέρι , με την επιστροφή μας στη πόλη , θα επισκεφτούμε το Κάστρο των Ιωαννίνων και την Ακρόπολη του Ιτς Καλέ. Θα συνεχίσουμε με βόλτα για φαγητό και ξεκούραση στο ιστορικό κέντρο των Ιωάννινων. Αργά το απόγευμα φτάνουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση . Εορταστικό Δείπνο με ζωντανη μουσική. Διανυκτέρευση.      

3η Ημέρα: 25/12 Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια

Χρόνια Πολλά!! Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα ξακουστά Ζαγοροχώρια, την όμορφη συστάδα των παραδοσιακών οικισμών της Ηπείρου. Στη διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε πανέμορφα τοπία και περίφημα πέτρινα γεφύρια. Ανηφορίζοντας για το Μονοδένδρι, στο κεντρικό Ζαγόρι,  διασχίζουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά το Ζαγορίου, τη Βίτσα. Φθάνοντας στο Μονοδένδρι θα επισκεφτούμε  διασχίζοντας πεζοί μια πανέμορφη πορεία προς το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής στο Φαράγγι του Βίκου (βαθύτερο Φαράγγι του κόσμου Guiness 1997). Από το μπαλκόνι της Μονής Θα έχουμε μια καταπληκτική θέα στο Φαράγγι – Πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Βίκου – Αωού. Ακολούθως θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και φαγητό. Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και Δείπνο. Διανυκτέρευση.   
 

4η Ημέρα: 26/12 Ιωάννινα-Καλπάκι-Κόνιτσα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση. Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Καλπακίου, όπου εκτός των πολύτιμων εκθεμάτων που περιέχει αναπαρίστανται και τα πολεμικά γεγονότα των πρώτων ημερών του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου με την εισβολή των Ιταλών στα Ελληνικά εδάφη και την αντίσταση της χώρας μας. Από εκεί θα κατευθυνθούμε προς την περιοχή της Κόνιτσας, με ενδιάμεση στάση στην Ιερά Μονή Μολυβδοσκεπάστου, Βυζαντινό κτίσμα που βρίσκεται σε σπάνιου φυσικού κάλους περιοχή, πλάι στα σύνορα Ελλάδος –Αλβανίας. Από εκεί θα μεταβούμε στην Κόνιτσα, την όμορφη κωμόπολη της Ηπείρου, όπου θα περιηγηθούμε στα γραφικά της στενά με ελεύθερο χρόνο για καφέ και φαγητό. Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.   

5η Ημέρα: 27/12 Ιωάννινα - Μέτσοβο - Αθήνα

Μετά το πρόγευμα και αφού τακτοποιήσουμε τις αποσκευές μας στο πούλμαν στις 11.00 θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο για την επιστροφή μας. Αρχικά θα επισκεφτούμε το γραφικό Μέτσοβο με τα παραδοσιακά κτίσματα και τη μοναδική του θέση στις βουνοκορφές της Πίνδου. Αφού κάνουμε σύντομη βόλτα στα πέτρινα δρομάκια της πόλης θα επισκεφτούμε (προαιρετικά) την πινακοθήκη Αβέρωφ, όπου εκτίθενται πίνακες και γλυπτά των σημαντικότερων Ελλήνων Καλλιτεχνών του 19ου  και 20ου αιώνα και έπειτα θα δούμε το αρχοντικό Τοσίτσα, το οποίο φιλοξενεί στους χώρους του το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης με εκθέματα από τον 17ο  ως τον 19ο   αιώνα. Αναχώρηση από το Μέτσοβο για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό.
SELECT * FROM trips_departures WHERE article_id='638' AND recycle='0' AND published='1' AND ((date_from>='2018-06-23' AND (daily<>'1' OR daily is NULL)) OR (date_to>='2018-06-23' AND daily='1')) ORDER BY position
ΤΙΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ κατά άτομο
 14-18/04/2017 2/κλινο 3ο άτομο 1ο  παιδί  έως 12ετών 2ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο
4ημερες/3 νυχτες 235€ 180€ 85€ 145€ 355€
5ημερες/4 νυχτες 295€ 225€ 105€ 185 375€
ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΄ ΑΤΟΜΟ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ πακέτων με IX  
 14-18/04/2017 2/κλινο 3ο άτομο 1ο  παιδί  έως 12ετών 2ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο
4ημερες/3 νυχτες 175€ 125€ ΔΩΡΕΑΝ 90€ 240€
5ημερες/4 νυχτες 225€ 155€ ΔΩΡΕΑΝ 115€ 305€
 

Ημιδιατροφή  (περιλαμβάνει Αναστάσιμο Δείπνο και Πασχαλινό γεύμα με Ζωντανή μουσική)    
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064