facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

ΑΠΟ 399€

Ιταλικό Πανόραμα

Ανκόνα - Βενετία - Φλωρεντία - Σιένα - Ρώμη - Πομπηία - Νάπολι - Μπάρι

7 Ημέρες Ακτοπλοϊκώς
Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Φλωρεντία

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Ρώμη

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Βενετία

Σιένα

Σιένα

Σιένα

Σιένα

Σιένα

Σιένα

Σιένα

Σιένα

Σιένα

Σιένα

Πίζα

Πίζα

Πίζα

Πίζα

Φλωρεντία
Φλωρεντία
Φλωρεντία
Φλωρεντία
Φλωρεντία
Φλωρεντία
Φλωρεντία
Φλωρεντία
Ρώμη
Ρώμη
Ρώμη
Ρώμη
Ρώμη
Ρώμη
Βενετία
Βενετία
Βενετία
Βενετία
Βενετία
Βενετία
Βενετία
Σιένα
Σιένα
Σιένα
Σιένα
Σιένα
Πίζα
Πίζα

1η Ημέρα: Αθήνα-Πάτρα-Εν πλω

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνας.Διανυκτέρευση εν πλω. 
 

2η Ημέρα: Ανκόνα-Βενετία

 Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνας.Στην συνέχεια αναχώρηση για τη Βενετία .Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας .  

3η Ημέρα: Βενετία(ξενάγηση πόλης)-Φλωρεντία

Άφιξη και ξεκινάμε για την ξενάγησή μας στην πόλη (εισιτήριο βαπορέτου εξ ιδίων). Θα μεταφερθούμε στο ιστορικό κέντρο της Γαληνοτάτης για να γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες που τα συνδέουν. Για μία βαθύτερη προσέγγιση της ιστορίας της πόλης, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα, θα επισκεφθούμε τη Γέφυρα των Στεναγμών, τον Πύργο του Ρολογιού αλλά και το περίφημο παλάτι των Δόγηδων. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα «ζωντανό μουσείο» και τα βενετσιάνικου, γοτθικού ρυθμού κτίρια της θα σας ενθουσιάσουν. Στην συνέχεια, αναχωρούμε για τη Φλωρεντία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. 

4η Ημέρα: Φλωρεντία(ξενάγηση πόλης)-Σιένα-Ρώμη

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην πόλη. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκκιο και την ιστορική πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το ιστορικό Βαπτιστήριο. Θα επισκεφθούμε το σπίτι του Δάντη, του μεγάλου φιλοσόφου της Αναγέννησης και θα κάνουμε ένα πέρασμα από το Ναό του Ορσανμικέλε, ενώ δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε την περίφημη Πιάτσα Ρεπούμπλικα με τα ιστορικά καφέ Gilli και Paszkowski και την περιβόητη αψίδα της Ελευθερίας. Στη συνέχεια αναχώρηση  για μια από εκείνες τις λιγοστές πόλεις που διερωτάται κανείς πως κατόρθωσαν να παραμείνουν ανέγγιχτες από τη φθορά του χρόνου και την ανθρώπινη παρέμβαση, τη μεσαιωνική Σιένα. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη, εξερευνώντας τα δρομάκια και τις γειτονιές, θα σταθούμε στην Πιάτσα ντελ Κάμπο, με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα ανηφορίσουμε μέχρι την πλατεία του Ντουόμο. Αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5η Ημέρα: Ρώμη-Ξενάγηση πόλης

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε τη ξενάγηση της πόλης.  Θα δούμε το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου. Στη συνέχεια, θα θαυμάσουμε τη ρωμαϊκή αγορά που ήταν η καρδιά της αρχαίας Ρώμης και το κέντρο εξουσίας της αυτοκρατορίας. Σήμερα, αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ευρώπης. Στην πλατεία Βενετίας θα σας εντυπωσιάσει το ογκώδες μνημείο αφιερωμένο στον Βίκτωρ Εμμανουήλ Β΄ όπως  επίσης και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, που βρίσκεται μπροστά από το λόφο του Καπιτωλίου, τον πιο σημαντικό από τους επτά ιστορικούς λόφους όπου ήταν χτισμένη η αρχαία πόλη. Θα δούμε την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία της χριστιανοσύνης και την πολύβουη Πιάτσα ντι Σπάνια και θα τελειώσουμε ρίχνοντας ένα κέρμα και κάνοντας μια ευχή στη φημισμένη Φοντάνα Ντι Τρέβι. Έπειτα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Αργότερα, η δική μας πρόταση είναι (προαιρετικά) το Roma By Night, για να γνωρίσετε τη μαγεία της φωτισμένης Ρώμης σε μια τρίωρη νυχτερινή ξενάγηση.

6η Ημέρα: Ρώμη-Πομπηία-Νάπολι-Μπάρι

Πρωινό και κατευθυνόμαστε προς τη Νάπολι, για να δούμε την παραλία με το παλάτι των Ισπανών, το κάστρο των Ντανζού, τη Στοά του Ουμπέρτου και το μεγαλύτερο θέατρο λυρικής σκηνής Σαν Κάρλο. Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στη γραφική Βία Τολέδο. Στη συνέχεια συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας που έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Στην ξενάγηση που ακολουθεί, θα δούμε το περιμετρικό τείχο, τα λουτρά, την πόρτα Μαρίνα, την έπαυλη Βέτρι, το Ναό του Απόλλωνα, την αρχαία αγορά, το θέατρο, και τις χαρακτηριστικές τοιχογραφίες του 1ου αιώνα π.Χ. Μεταφορά στο Μπάρι, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

7η Ημέρα: Πάτρα-Αθήνα

Άφιξη, αποβίβαση  στην Πάτρα και αναχώρηση για τον τελικό μας προορισμό μας. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

Περιλαμβάνονται:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια γραμμής Ηγουμενίτσα – Ανκόνα / Μπάρι / Ανκόνα -  Ηγουμενίτσα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ ντουζ
 • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία  4 *
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας
 • Λιμενικά τέλη
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφαλιστική κάλυψη. 


Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Δημοτικοί φόροι
 • Check point 20 euro ανά άτομο.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ EARLY BOOKING ΤΙΜΗ
ΚΑΤΑ
ΑΤΟΜΟ
ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ-
ΚΛΙΝΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064