facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

ΑΠΟ 219€

Βουδαπέστη - Βιέννη - Κρακοβία

Βουδαπέστη-Κρακοβία-Αλατωρυχεία-Άουσβιτς-Βιέννη

7 Ημέρες Οδικώς-Αεροπορικώς
Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βιέννη

Βιέννη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βιέννη

Βιέννη

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βιέννη

Βιέννη

Κρακοβία

Κρακοβία

Κρακοβία

Κρακοβία

Κρακοβία

Κρακοβία

Κρακοβία

Κρακοβία

Βιέννη

Βιέννη

Βιέννη

Βιέννη

Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Βιέννη
Βουδαπέστη
Βιέννη
Βουδαπέστη
Βιέννη
Κρακοβία
Κρακοβία
Κρακοβία
Κρακοβία
Βιέννη
Βιέννη

1η Ημέρα: Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 09.00  και αναχώρηση. Πρώτη στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα και συνεχίζουμε για να κάνουμε την δεύτερη και μεγάλη μας στάση στον Βόλο. Το απόγευμα άφιξη στην όμορφη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την νύφη του Θερμαϊκού. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Θεσσαλονικη - Βουδαπέστη

Πρωινό σε πακέτο και άμεση αναχώρηση για τη Βουδαπέστη. Διέλευση συνόρων των Ευζώνων και με ενδιάμεσες  το βράδυ στη Βουδαπέστη.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. 

3η Ημέρα: Βουδαπέστη (ξενάγηση πόλης) - Κρακοβία

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση στην πόλη που χωρίζεται από το  Δούναβη, στη Bούδα και την Πέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Mαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Hρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Eκκλησία του Mατίας στη Bούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Θα τελειώσουμε την ξενάγηση με επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Nίκης, αφιερωμένο στους ήρωες του B΄Παγκόσμιου πόλεμου.Χρόνος ελεύθερος.Στην συνέχεια αναχώρηση για την Κρακοβία.Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  

4η Ημέρα: Κρακοβία (ξενάγηση πόλης) - Αλατωρυχείο Βιελίτσκα

Πρωινό και γνωριμία με τη πόλη που μας φιλοξενεί. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα γνωρίσουμε τα πιο σημαντικά μνημεία της πόλης όπως το κάστρο Wawel, τον Kαθεδρικό Ναό με την καμπάνα του Sigismondo και τους Βασιλικούς Τάφους, την οδό Kanonicza, την εκκλησία των αγίων Πέτρου και Παύλου. Την μεγαλύτερη Μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης,που είναι φτιαγμένη το 1257 η οποία έμεινε άθικτη ως τις μέρες μας και βρίσκονται πολυάριθμα κτίρια μεγάλης ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας. Ένα από αυτά η Bazylika Mariacka,ο καθεδρικός ναός αφιερωμένος στην Παναγία, στο εσωτερικό του οποίου κρύβεται ένα αριστούργημα γοτθικής γλυπτικής: ο βωμός του Wit Stwosz. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Αλατωρυχείο Βιελίτσκα είναι ένας εκπληκτικός υπόγειος καθεδρικός ναός, που βρίσκεται στην πόλη της Βιελίτσκα (Wieliczka) στην Πολωνία και σε απόσταση 15 χλμ. Νοτιοανατολικά της Κρακοβίας. Αποτελεί πολιτιστικό μνημείο και έχει περιληφθεί από το 1978 στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Έχει 9 επίπεδα με 2.040 αίθουσες και 300 χλμ. στοές, σκαλισμένες μέσα σε συμπαγείς όγκους αλατιού, καθώς και υπόγειες λίμνες, φτάνοντας σε βάθος 327 μέτρων. Απόγευμα ελεύθερο στην όμορφη πόλη.

5η Ημέρα: Κρακοβία - Άουσβιτς - Βιέννη

Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση για το Άουσβιτς, το γνωστό στρατόπεδο θανάτου κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, που ήταν στην πραγματικότητα ένα συγκρότημα στρατοπέδων,το μεγαλύτερο εργοστάσιο θανάτων των Ναζί, όπου χάθηκαν περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι, κυρίως Εβραίοι. Χρόνος  ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για την Βιέννη . Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. 

 

6η Ημέρα: Βιέννη (ξενάγηση πόλης)

Πρωινό και ξεκινάμε τη περιήγησή μας από τα  θερινά  ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Στην συνέχεια θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης , όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το επιβλητικό Κοινοβούλιο, το καλαίσθητο Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε και τόσα άλλα, μπαρόκ αρχιτεκτονικής κτίρια και μνημεία. Ακολούθως  θα καταλήξουμε στον εντυπωσιακό καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην πόλη για καφέ και φαγητό .
 

7η Ημέρα: Βιέννη - Πτήση επιστροφής

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή με ναυλωμένη πρωινή πτήση.
Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικό εισιτήριο μιας διαδρομής Βιέννη-Αθήνα με ναυλωμένη πτήση.
 • Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
 • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα  περιφερειακά ξενοδοχεία 3*-4* .
 • Μια διανυκτέρευση σε 3* ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο και 2 δείπνα.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
 • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φόροι αεροδρομίων 75€
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
H τιμή ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων και με έγκαιρη προκαταβολή.
Έπειτα θα υπάρξει προσαύξηση 40€ κατά άτομο. 
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ EARLY BOOKING ΤΙΜΗ
ΚΑΤΑ
ΑΤΟΜΟ
ΜΟΝΟ-
ΚΛΙΝΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064