facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

ΑΠΟ 399€

Χριστούγεννα στη Βαρσοβία

Βαρσοβία - Βρότσλαβ - Πόζναν - Λουμπλίν

5 Ημέρες Αεροπορικώς

Βαρσοβία

Βαρσοβία

Βαρσοβία

Βαρσοβία

 Βρότσλαβ

Βρότσλαβ

Βαρσοβία
Βαρσοβία
 Βρότσλαβ

1η Ημέρα: Πτήση για Βαρσοβία - Γνωριμία με την πόλη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Βαρσοβία, την πρωτεύουσα της Πολωνίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα και με την συνοδεία του αρχηγού βόλτα στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο κέντρο της πόλης για μια πρώτη γνωριμία. Θα περιηγηθούμε στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, την Βαρσοβία, μια πόλη που αναγεννήθηκε από τις στάχτες της. Σε αυτήν βρίσκεται στην Εκκλησία του Τίμιου Σταυρού, η καρδιά του μεγάλου Πολωνού μουσικού Φρεντερίκ Σοπέν και το αντίστοιχο μουσείο του.

2η Ημέρα: Βαρσοβία (ξενάγηση)

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε την κεντρική πλατεία του Βασιλικού Ανακτόρου με το Ανάκτορό της και τη στήλη του Zigmund III, δείγμα μπαρόκ αρχιτεκτονικής το οποίο λειτουργεί σήμερα σαν Μουσείο. Στη συνέχεια, επισκεπτόμαστε την πλατεία της παλιάς πόλης, το Barbakan, το σπίτι της Μαρίας Σκλοντόφσκα Κιουρί, που τιμήθηκε με 2 Νόμπελ. Το Παλάτι του Πολιτισμού και Επιστήμης, δώρο της κομμουνιστικής Ρωσίας του Στάλιν στη Βαρσοβία,το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, το μεγάλο Εθνικό Θέατρο, που στεγάζει την όπερα και το μπαλέτο, το μπαρόκ παλάτι Κρασίνσκι, που θεωρείται από τα ομορφότερα κτίρια της πόλης, το Μνημείο Εξέγερσης της Βαρσοβίας, το Μνημείο της εξέγερσης στο Εβραϊκό Γκέτο και το Εβραϊκό μουσείο. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τα Λαζιένκι, το «Παλάτι στο νερό» σε μπαρόκ ρυθμό με το θέατρο και το πασίγνωστο άγαλμα του Φρεντερίκ Σοπέν, το οποίο επίσης στολίζει τους Κήπους του Παλατιού. Το απόγευμα μην παραλείψετε εξ ιδίων να περπατήσετε στους δρόμους της Βαρσοβίας δίπλα από κάποιο από τα αμέτρητα πάρκα της πόλης ή να εξερευνήσετε την λιγότερο ίσως τουριστική, δυτική όχθη του ποταμού Βιστούλα, διασχίζοντας μία από τις πολλές γέφυρες που ενώνουν τα δυο κομμάτια της πόλης. Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

3η Ημέρα: Βαρσοβία - Περιπατική ξενάγηση

Πρωινό και περιπατητική ξενάγηση της Βαρσοβίας στα μουσεία της. Μπορούμε να επισκεφθούμε μουσεία της επιλογής μας, όπως το Μουσείο του Σοπέν, ένα από τα πιο σύγχρονα μουσεία στην Ευρώπη, το Μουσείο του Κοπέρνικου, το Μουσείο Εξέγερσης της Βαρσοβίας, το Εβραϊκό Μουσείο, το Μουσείο του Βασιλικού Ανακτόρου και άλλα. Επίσης, μπορούμε να παρακολουθήσουμε συναυλίες με μουσική του Σοπέν και μπαρόκ συνθετών σε εκκλησίες ή στο χώρο του Βασιλικού Ανακτόρου.

4η Ημέρα: Βαρσοβία - Πόζναν

Πρωινό και  κατευθυνόμαστε (προαιρετικά) στη ιστορική πόλη του Πόζναν, που δεσπόζει στη περιοχή της Βιελκοπόλσκα. Η πεζή μας ξενάγηση, μας φέρνει στο κέντρο του παλιού Ρίνεκ και στο αρχιτεκτονικό μαργαριτάρι του 16ου αιώνα, το παλιό Δημαρχείο, δημιούργημα του αρχιτέκτονα Τζιοβάνι Μποντίστα Κουάντρο. Τα εξαιρετικά κτίσματα που στολίζουν τη πλατεία προσδίδουν μία αρχοντική φυσιογνωμία στη πόλη. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η Ημέρα: Βαρσοβία - Ανάκτορο Wilanow - Πτήση επιστροφής

Πρωινό και αναχώρηση για το Ανάκτορο Wilanow, θερινή κατοικία των Βασιλιάδων τον 17ο και 18ο αιώνα, στο οποίο δεσπόζει ο μπαρόκ ρυθμός με ρομαντικά στοιχεία και βρίσκεται κοντά στην ομώνυμη λίμνη. Από το 1805 ήταν εδώ και το πρώτο Μουσείο Τέχνης στην Πολωνία. Γύρω από το παλάτι βρίσκεται ένα πανέμορφο πάρκο 400 στρεμμάτων με διαφορετικού τύπου αρχιτεκτονική, π.χ. αγγλικού, γαλλικού τύπου, μπαρόκ κτλ. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας και πτήση επιστροφής.
Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού
 • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία ανάλογα με την επιλογή σας
 • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων.
Έπειτα θα υπάρξει προσαύξηση 30€.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ EARLY BOOKING ΤΙΜΗ
ΚΑΤΑ
ΑΤΟΜΟ
ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ-
ΚΛΙΝΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064