facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

ΑΠΟ 549€

Αυστριακό Τυρόλο - Βαυαρία

Μόναχο - Σάλτσμπουργκ - Λίμνες Σσαλτσκαμεργκουντ - Bad Gastein - Κιτσμπιχέλ-Ινσμπουργκ - Ομπεραμεργκαου - Γκαρμις - Παρτενκιρχεν

5 Ημέρες Αεροπορικώς
Τυρόλο

Τυρόλο

Μόναχο

Μόναχο

Σάλτσμπουργκ

Σάλτσμπουργκ

Σάλτσμπουργκ

Σάλτσμπουργκ

Λίμνες Σσαλτσκαμεργκουντ

Λίμνες Σσαλτσκαμεργκουντ

Ινσμπουργκ

Ινσμπουργκ

Τυρόλο
Μόναχο
Σάλτσμπουργκ
Σάλτσμπουργκ
Λίμνες Σσαλτσκαμεργκουντ
Ινσμπουργκ

1η Ημέρα: Πτήση για Μόναχο – Σάλτσμπουργκ – Ξενάγηση

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μόναχο.Άφιξη και αναχώρηση για το Σάλτσμπουργκ.Άφιξη και αναχώρηση για το μοναδικό ‘’κάστρο αλατιού ‘’,το Σάλτσμπουργκ, γενέτειρα του Μότσαρτ και πόλη μνημείο μιας άλλης ρομαντικής εποχής. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε στους ατέλειωτους πεζόδρομους της παλιάς πόλης. Θα επισκεφτούμε, ακόμη,  τους κήπους  του ανακτόρου Mίραμπελ δίπλα στον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης, θα δούμε το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αβαείο του Aγ. Πέτρου.Έπειτα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο μας . 

2η Ημέρα: Σάλτσμπουργκ – Λίμνες Σαλτσκαμεργκουτ - Bad Gastein

Πρωινό και αναχώρηση για τις μοναδικές Λίμνες Salzkammergut.Θα επισκεφτούμε το Gmunden στις όχθες της λίμνης Traunsee, θα περάσουμε μπροστά από τη λίμνη Attersee και θα καταλήξουμε στη κοσμοπολίτικη κωμόπολη Mondsee,στις όχθες της οποίας  θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ομώνυμη λίμνη και το μοναδικό τοπίο. Χρόνος ελεύθερος . Έπειτα επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ.Αργότερα για όσους επιθυμούν (προαιρετικά) αναχώρηση για το Bad Gastein. Χτισμένο αμφιθεατρικά στην άκρη της ομώνυμης κοιλάδας, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τόπο αναψυχής και ξεκούρασης για τους αριστοκράτες.Θα κάνουμε μια μικρή περιήγηση με τον αρχηγό και θα υπάρχει χρόνος για βόλτα.Επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ.

3η Ημέρα: Σάλτσμπουργκ – Κίτσμπυχελ – Ίνσμπουργκ

Πρωινό και αναχώρηση για το Κίτσμπυχελ, πόλη με ιστορικά κτίρια που περιβάλλεται από βουνά με αμέτρητα μονοπάτια για πεζοπορία, δημοφιλές θέρετρο για σκι.Βόλτα στο κέντρο της πόλης.Έπειτα αναχώρηση για την πόλη κόσμημα των Αψβούργων, το Ίνσμπουργκ. Άφιξη,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Έπειτα χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. 
 

4η Ημέρα: Ίνσμπουργκ – Ξενάγηση πόλης – Κάστρο Νοισβάνσταιν - Όμπεραμεργκαου -Γκάρμις-Παρτενκίρχεν

Πρωινό. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας  με την πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Θα δούμε την Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου,τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Αργότερα θα αναχωρήσουμε για την επονομαζόμενη "Ρομαντική Οδό" (Romantischen Strasse).Πρώτη μας στάση  το μεγαλειώδες κάστρο Neuschwanstein,ένα σπάνιο αξιοθέατο που δεσπόζει σε ένα τοπίο μοναδικό.Χρόνος ελεύθερος .Έπειτα αναχώρηση για το Όμπεραμεργκαου, ένα χωριό όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά παγκοσμίως ξακουστό για τις θεατρικές αναπαραστάσεις με τα Πάθη του Χριστού.  Χρόνος ελεύθερος.Στην συνέχεια επίσκεψη στο δίδυμο Γκάρμις-Παρτενκίρχεν (έχουν πραγματοποιηθεί δύο χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες)για να πάρουμε μια γεύση από έναν απαστράπτοντα συνδυασμό γαλήνης και ευδαιμονίας. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η Ημέρα: Ίνσμπουργκ - Μόναχο (ξενάγηση πόλης) - Πτήση επιστροφής

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας όπου  θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας από την κεντρική πλατεία Μαριενπλατς με το παλαιό δημαρχείο, το επιβλητικό νέο δημαρχείο με τις 43 καμπάνες και τον κίονα της Παναγίας, με το χρυσό άγαλμά της. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, η παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου. Θα διασχίσουμε την Βικτουαλιενμαρκτ, μία ανοιχτή αγορά εδώδιμων ειδών με προϊόντα από όλο τον κόσμο. Θα δούμε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Νέπομουκ, ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της αρχιτεκτονικής μπαρόκ και σπίτι των αδελφών Ασσαμ, την εκκλησία Αγίου Μιχαήλ και αμέσως μετά στον καθεδρικό ναό της Παρθένου Μαρίας με τους χαρακτηριστικούς τρούλους ύψους 99 μέτρων! Προχωράμε στην Προμεναντεπλατς και στον ιστορικό Ναό του Σωτήρος (Salvatorkirche) ο οποίος το 1828 παρεχωρήθη από το βασιλιά Λουδοβίκο Α΄στον Ελληνισμό της πόλεως. Ακολουθεί η Τεατινερστρασσε (πεζόδρομος με καταστήματα) και η Οντεονσπλατς, συνεχίζουμε στη Ρεσιντεντς στρασσε και την πλατεια Μαξιμιλιανού Ιωσήφ, του πρώτου βασιλιά της Βαυαρίας, εδώ βρίσκεται η κεντρική είσοδος του χειμερινού παλατιού (ρεσιντέντς) και το νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Θα συνεχίσουμε με το Χοφμπροιχαους, μίας από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου, η οποία βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Βαυαρικής κυβέρνησης και προχωρώντας θα βρεθούμε στο σπίτι, όπου ο Μότσαρτ το 1780 έγραψε την όπερα της Ιδομενέας. Τελειώνουμε την ξενάγηση στην πλατεία Μαριενπλατς απ’ όπου ξεκινήσαμε. Ελεύθερο χρόνος για να απολαύσετε τον περίπατό σας στους δρόμους της πόλης.Τέλος αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής .   
Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια.
 • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα λεωφορεία  του γραφείου μας.
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
 • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.
 • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
 • Δώρο το Χριστουγεννιάτικο δείπνο.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης. 

Δεν περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ EARLY BOOKING ΤΙΜΗ
ΚΑΤΑ
ΑΤΟΜΟ
ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ-
ΚΛΙΝΟ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064