facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

ΑΠΟ 170€

Τesoro

Λευκάδα - Δώρο η κρουαζιέρα

4,5 Ημέρες Μόνο Διαμονή

1η ημέρα: 26/04 Μ.Παρασκευή - Αθήνα - Λευκάδα

Αναχώρηση για το καταπράσινο νησί της Λευκάδας μέσω της γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Άφιξη στο ξενοδοχείο TESORO HOTEL 3*(περιοχή Νικιανά)και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Δείπνο με νηστίσιμα εδέσματα και στην συνέχεια θα μεταβούμε στην Μητρόπολη της πόλης για την ακολουθία του Επιταφίου . θα παρακολουθήσουμε την περιφορά , όπου στην κεντρική πλατεία συναντιούνται οι Επιτάφιοι και των άλλων ενοριών. Στην  διάρκεια της περιφοράς ι φιλαρμονική ορχήστρα Λευκάδας θα παίζει πένθιμα εμβατήρια δημιουργώντας μια κατανυκτική ατμόσφαιρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 27/04 Μ.Σάββατο - Κρουαζιέρα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για μια μαγευτική κρουαζιέρα. Θα ξεκινήσουμε στις  10.00 το πρωί από το Νυδρί. Πρώτη στάση  στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου Πόρτο Κατσίκι & Εγκρεμνοί. Επόμενη στάση το μαγευτικό Φισκάρδο, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Επίσκεψη σε παραδοσιακό οικισμό στην φιλόξενη και ρομαντική Ιθάκη. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο σπήλαιο Παπανικολή-Μεγανήσι για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση  στον Σκορπιό και Μαδούρι το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στις 18.00 μεταφορά στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας. Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 28/04 Κυρικαή του Πάσχα - Πασχαλινό Γλέντι - Παναγία Φανερωμένη

Χρόνια πολλά! Πρωινό και ετοιμαζόμαστε για το Πασχαλινό γεύμα  και το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία. Μέτα από το πασχαλινό γεύμα και αφού ξεκουραστούμε το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Μονή Φανερωμένης, όπου υπάρχει  η εικόνα της Παναγίτσας της Φανερωμένης, που είναι και πολιούχος του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 29/04 Δευτέρα του Πάσχα - Καρυά

Πρωινό και αναχωρούμε για την   Καρυά, η οποία  είναι ορεινό χωριό. Το χωριό είναι σκαρφαλωμένο στο όρος Ελάτη, σε υψόμετρο 500 και άνω μέτρων ενώ στα ριζά του χωριού βρίσκεται μικρό οροπέδιο. Η Καρυά είναι ξακουστή για τα παραδοσιακά υφαντά και κεντήματα που φτιάχνονται εδώ και αιώνες με χρήση μιας ειδικής τεχνικής (Καρσάνικη βελονιά). Κάθε καλοκαίρι λαμβάνει χώρα το παραδοσιακό δρώμενο του "Χωριάτικου Γάμου" που προσελκύει πλήθος επισκεπτών. Ανήκει διοικητικά στο Δήμο Καρυάς του οποίου αποτελεί και έδρα.

5η ημέρα: 30/04 Τρίτη του Πάσχα - Λευκάδα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με τις πιο όμορφες αναμνήσεις από το καταπράσινο νησί του Ιονίου. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.
Περιλαμβάνονται:
  • Τρεις/Τέσσερεις διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο TESORO HOTEL 3*
  • Ημιδιατροφή ,περιλαμβάνονται το νηστίσιμο, το Αναστάσιμο και το Πασχαλινό γεύμα και μουσική με DJ.
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
SELECT * FROM trips_departures WHERE article_id='577' AND recycle='0' AND published='1' AND ((date_from>='2019-05-20' AND (daily<>'1' OR daily is NULL)) OR (date_to>='2019-05-20' AND daily='1')) ORDER BY position
TESORO HOTEL 3* ΤΙΜΕΣ ΜΕ Ι.Χ* κατά άτομο με ημιδιατροφή, συμπερ. Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα
  2/κλινο 3ο άτομο Παιδί  έως  12 ετών 2οπαιδί έως 12 ετών μονόκλινο
4ημερες/3νυχτες 170 125 ΔΩΡΕΑΝ 70 260
5ημερες/4 νυχτες 210 155 ΔΩΡΕΑΝ 85 340
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064