facebook
twitter
twitter

Αναζήτηση εκδρομής

ΑΠΟ 170€

Βέροια

4 Ημέρες Οδικώς
Βέροια

Βέροια

Βέροια

Βέροια

Βέροια

Βέροια

Βέροια

Βέροια

Βέροια

Βέροια

Βεργίνα

Βεργίνα

Βεργίνα

Βεργίνα

Βεργίνα

Βεργίνα

Βεργίνα

Βεργίνα

Βεργίνα

Βεργίνα

Βεργίνα

Βεργίνα

Λουτρά Πόζαρ

Λουτρά Πόζαρ

Λουτρά Πόζαρ

Λουτρά Πόζαρ

Λουτρά Πόζαρ

Λουτρά Πόζαρ

Βέροια
Βέροια
Βέροια
Βέροια
Βέροια
Βεργίνα
Βεργίνα
Βεργίνα
Βεργίνα
Βεργίνα
Βεργίνα
Λουτρά Πόζαρ
Λουτρά Πόζαρ
Λουτρά Πόζαρ

1η ημέρα: Αθήνα – Βεργίνα – Βέροια

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση με προορισμό  τους  πρόποδες του Βερμίου, με τα έλατα και τις καστανιές, απλώνεται η Βέροια, μια από τις παλαιότερες πόλεις της Ελλάδας, με αναφορές στο Θουκυδίδη από την κλασική εποχή.  Θα ξεκινήσουμε  για ένα από τα γνωστότερα μέρη την Βεργίνα ( ξενάγηση )   και τα σπουδαιότερα αξιοθέατα που είναι   οι Βασιλικοί Τάφοι στην αρχαία νεκρόπολη των Αιγών. Εκεί έχει διαμορφωθεί ένα μουσείο με τα ευρήματα, ακριβώς δίπλα από τους τάφους, σκεπασμένο με χώμα, όπως ήταν και για τόσα χρόνια οι τάφοι. Περνώντας την είσοδο του μουσείου, σε ένα σκοτεινό περιβάλλον, ο επισκέπτης αισθάνεται ότι περνάει σε μία άλλη εποχή.  Άφιξη στο ξενοδοχείο μας Aiges Melathron τακτοποίηση στα δωμάτια  . Δείπνο . Όσοι επιθυμούν θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς στη Μητρόπολη της πόλης για την ακολουθία του επιταφίου . Διανυκτέρευση

2η ημέρα: Λουτρά Πόζαρ – Αγ Νικόλαος – Νάουσα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το  Λουτράκι Αριδαίας. Η μοναδικής ομορφιάς περιοχή των Λουτρών Πόζαρ χαρακτηρίζετε ως η μικρή Ελβετία, για τα εξαιρετικά της spa και το ειδυλλιακό τοπίο. Στους πρόποδες του όρους Βόρρας - Καϊμάκτσαλαν, μέσα στο φαράγγι των Λουτρών, το ιαματικό νερό αναβλύζει ασταμάτητα για χιλιάδες χρόνια, χαρίζοντας ευεξία, χαλάρωση αλλά και θεραπεία στους αμέτρητους επισκέπτες του. Επομένη στάση μας θα είναι ο Αγ Νικόλαος  πρόκειται για μία καταπράσινη έκταση με μεγάλα πλατάνια, την οποία διασχίζει το ποτάμι της Νάουσας  Είναι ένας τόπος που προσφέρεται για χαλάρωση και ηρεμία αλλά και ποικίλες δραστηριότητες.  Η σημερινή μας περιήγηση θα κλείσε με την πόλη της Νάουσας τη πόλη του νερού με τους  περίφημους  καταρράκτες και τα πολυάριθμα κανάλια που την διασχίζουν, αλλά και οι μικρές γέφυρες της . Επιστροφή στο ξενοδοχείο  . Μεταφορά στην Εκκλησία Κωνσταντίνου & Ελένης για την Αναστάσιμη θεία λειτουργία . Δείπνο . Διανυκτέρευση .

3η ημέρα: Παναγία Σουμελά ( όσοι επιθυμούν ) - Πασχαλινό Γλέντι

Πρωινό στο ξενοδοχείο  και αναχωρούμε  για τη Μονή της Παναγίας Σουμελά  Χτίστηκε το 1951 από πρόσφυγες του Πόντου που επιθυμούσαν να αναβιώσουν τη Μονή της Παναγίας Σουμελά, που βρισκόταν στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα. Στη Μονή του Πόντου βρισκόταν η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, η οποία λέγεται ότι εικονογράφησε ο ίδιος ο Ευαγγελιστής Λουκάς, εικόνα η οποία έχει μεταφερθεί από το Βυζαντινό μουσείο στη Μονή και πλήθος πιστών συρρέει κάθε χρόνο για να την προσκυνήσει. Στην Παναγία Σουμελά φυλάσσονται και άλλα θρησκευτικά και ιστορικά κειμήλια του ποντιακού ελληνισμού που σώθηκαν και μεταφέρθηκαν από την εκεί Μονή στην Ελλάδα και στα χρόνια που υπάρχει στη Βέροια αποτελεί πνευματικό κέντρο όλων των πιστών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας  για να απολαύουμε το Πασχαλινός μας γεύμα , ελεύθερη ημέρα για να απολύσατε τη βόλτα σας στη πόλη της Βέροιας  . Διανυκτέρευση .   

 

4η ημέρα: Παλαιός Αγ Αθανάσιος - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας και αφού τακτοποιήσουμε τις αποσκευές μας  στο λεωφορείο θα κάνουμε τη πρώτη μας στάση  στο παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός του Παλιού Αγίου Αθανασίου ή Τσέγανη, όπως ονομαζόταν παλιά. Χτισμένος σε υψόμετρο 1200 μέτρων, στους πρόποδες του όρους Βόρας, παρά το γεγονός, ότι πριν από μερικά χρόνια είχε νεκρώσει, αποτελεί πλέον τον πιο χειμερινό προορισμό της Βόρειας Ελλάδας. Το χωριό χτίστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα από κτηνοτρόφους και χτίστες από την Ήπειρο ενώ το 1992 χαρακτηρίστηκε παραδοσιακός.  Oι επισκέπτες, που επιλέγουν τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο, μαγεύονται από τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με τα κεραμίδια, δείγματα της παραδοσιακής τοπικής Μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής, κτισμένα από πελεκητή πέτρα. Με την δημιουργία του χιονοδρομικού κέντρο Καϊμακτσαλάν, το χωριό μεταμορφώθηκε σε έναν κοσμικό οικισμό, ο οποίος θεωρείται ένας από τα ομορφότερους ορεινούς οικισμούς της  Ελλάδας, με παραδοσιακούς ξενώνες, εντυπωσιακές αναπαλαιωμένες κατοικίες, γραφικά μαγαζάκια . Θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής γεμάτοι όμορφες εικόνες . 

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο AIGES MELATHRON 4* .
  • Ημιδιατροφή (περιλαμβάνονται το νηστίσιμο, το Αναστάσιμο και το Πασχαλινό γεύμα  με  DJ )
  • Ξενάγηση στη Βεργίνα από επίσημο έμπειρο ξεναγό
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.
 

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Φόρος Διαμονής  3 € το δωμάτιο ανα διαν/ση πληρώτρια απευθείας στο ξενοδοχείο 
SELECT * FROM trips_departures WHERE article_id='513' AND recycle='0' AND published='1' AND ((date_from>='2019-03-24' AND (daily<>'1' OR daily is NULL)) OR (date_to>='2019-03-24' AND daily='1')) ORDER BY position

Σημειώσεις:

Δείτε το εορταστικό μενού εδώ.
  ΤΙΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ κατ’ άτομο  AIGES MELATHRON 4* Με ημιδιατροφή
  2/κλινο 3ο άτομο Μονόκλινο 1ο παιδί έως 12 ετών 2ο παιδί έως
12 ετών
4ημερες/3 νύχτες 235 € 179 € 295 € 100 € 135€
5ημερες /4νυχτες 305 € 230€ 395 € 130 € 175 €
  ΤΙΜΕΣ με δικό σας ΙΧ κατ’ άτομο AIGES MELATHRON 4*
Με ημιδιατροφή
  2/κλινο 3ο άτομο Μονόκλινο 1ο παιδί έως 12 ετών 2ο παιδί έως
12 ετών
4ημερες/3 νύχτες 170 € 105 € 235 € ΔΩΡΕΑΝ 65 €
5ημερες /4νυχτες 210 € 130€ 300 € 130 € 15 €
Τηλεφωνική κράτηση 210 32 50 064
* ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα

Μητροπόλεως 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 50 064

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πανελλαδικά

801 11 200 100

Αθήνα

210 32 50 064